Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, koupil jsem 106 XSI 1.4 69kw

rok vyroby 93

a mám problém s vysokou spotřebou (kolem 12l) a navíc auto špatně táhne a přes 120km/h se nedostanu, napadla mě lambda.

Má s tím někdo zkušenosti?

Odesláno

Jooo tak to je v klidu :D Jinak mi Pavel řikal o někom kdo shání 106ku sporta do 20 tisíc :D asi si to byl ty :D A to XSi vlastnil kámoš od spolužáka :D takže je to cely začarovanej kruh :D A v jakym je to stavu? :) Myslim že ste se byli dívat i ve Štbk na jednu modrou že?

Odesláno

Jojo, je to jak řikaš:) Dal mi ji za 17tis...stav slušnej, jen spodek by chtěl trošku odrezit, dát brzdy do cajku a tak dál no... Ale za ty prachy jsem spokojenej;)

Odesláno

Jooo za 17 tisíc XSi je pěkný :) když to vyšperkuješ, tak to bude paráda :) Spodek vybrousit a šplíchnout tím černým sajrajtem..tuším gumoasfalt se tomu říká :) No tak vítej v klubu a přeju hodně šťastně najetých KM :)

Odesláno

No je to tak, za ty roky to nebude zrovna leštěnka. :) Tak vyřeš ten menší zádrhel a ať slouží :) Ten kluk na tom měl dokonce i 15\" kola když to on kupoval, ale nevím kam je strčil :D Teď tam jsou 14?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...