Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Načo chatky... aj tak počítam, že polovica z nás pospí po výdatnej robovej rožovici pod/skrz/cez/na stoličkách a stoloch... :D

chlapci nebíčko v papuli:aut zlatá Detva:roker len sa toho netreba báť šup šup prve dva idu ťažko :mrk

Odesláno

Chlapi pekne sa to tu rozbieha a zdá sa mi že zatiaľ je prevaha zo strany Českých bratov. Trochu by sme to mali skorigovať, beriete ma do partie na tri dni (ražovicu nemusím :D).

Odesláno
...beriete ma do partie na tri dni (ražovicu nemusím :D).

To u teba nebýva aby si kládol hlúpe či zbytočné otázky.

SAMOZREJME ŽE ANO !!

...a tentoraz neprídi sám.

:D

robozv:

Píšeš že iba prvé dva idú ťažko? Ešte si pamätám ako ma prvý zhodil zo stoličky a chvíľu som videl iba svetlo na konci tunela.

:o

[upravil dne 25/6/12 22:13 od pastorek]

Odesláno

Peter musím ťa sklamať, rátal som s tím že pôjdem do chatky s celou rodinou ale manželku sa mi nepodarilo nahovoriť no povolenie na zraz som dostal :D a zostane mi nakoniec asi stan :papa.

Odesláno
Peter musím ťa sklamať, rátal som s tím že pôjdem do chatky s celou rodinou ale manželku sa mi nepodarilo nahovoriť no povolenie na zraz som dostal :D a zostane mi nakoniec asi stan :papa.

Nemusí zostať.Mám volne miesto v chatke.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...