Holly Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Nemáte někdo zkušenosti s dodatečným odhlučněním auta? Chtěl bych to zkusit na svý 205-ce, slyšel jsem, že nějaká firma dělá nějaký odhlučňovací sady na škůdky, nevíte někdo o něčem podobným na pežoty? Taky se prý požívaj různý materiály, snad asfaltový desky, nebo tak něco. Nevíte jestli se něco takovýho dá koupit někde v metráži? Nastříhám si sám. Citovat
Crack Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Já teda nevím,taky se pokouším něco spáchat,ale přišel sem na to že když sundáš zadní plato tak je v autě znatelnější randál a tak mě napadá,že se popkusím odhlučnit kufr od vejfuku.Napadlo mě že ze spoda na tu plochu jak je vejfuk nalepím nákou lepenku a pod tu koženku v kufru dám koberec a bude Citovat
Holly Odesláno 18. květen 2005 Autor Odesláno 18. květen 2005 Našel jsem na netu nějaký asfaltový desky na podlahu od Loctitu, vozí to sem AMKA trading s.r.o., akorát nemají na svých stránkách ceník. Možná by stačilo udělat nějakej sendvič koberec-ipa-koberec, ale asi by to v autě smrdělo po ipě. Citovat
mk405 Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 a co dlumení co se používá na hifi, ale je to o ceně Citovat
destiny Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 No, je pravda, že po vytlumení dveří a ostatních věcí v autě v souvislosti s instalací autohifi se znatelně snížil i hluk zvenku. Je fakt, ale že dělat to jen kvůli hluku zvenku je to dost drahá sranda. Citovat
Honza Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Ipa je šíleně těžká. Jestli chceš něco laciného, kup si tlumící materiál který se používána tlumení klimatizačních zařízení nebo se dá koupit deska 1x1m a to je určené na garážová vrata. Ale jsou to jen takové náhražky. Spíš se poraď někde na autohii nebo v nějaký prodejně s audiem. Nebo zkus Dynamat.cz ale je to o ceně. (mě stál materiál na vytlumení celého vozu skoro 10tis.) Ale v nějaké hifiprodejně ti určitě nabídnou spoustu možností ve všech cenách a kvalitách. Ale do Ipy bych určitě nešel. Citovat
Jerry205 Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 zkus na autohifi.cz nick tappaja [Editován dne 19/5/05 Jerry205] Citovat
sipka Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Tappaja má kdyžtak stránky http://www.tappaja.com/ Citovat
Xaverious Odesláno 21. květen 2005 Odesláno 21. květen 2005 Taky o tom premyslim. Mam hodne hlucnej motor. Nedava se neco na kapotu z vnitrku ? Driv jsem mel Vectru a ta to mela. TO HONZA: Nevis kde v liberci opiskujou a striknou hlinikace ? Mam je po zime pekne ko Citovat
Hadra Odesláno 21. květen 2005 Odesláno 21. květen 2005 IPU nee, ta se trhá.Když už, tak modifikovaný asfaltový pás. Je to tkaná textílie a z obou stran je potažená asfaltem a zaválcovaná. Ale ve horku by to byl smrad jako prase. Pro informaci např: Elastek special mineral....cena 108 kč /m, 7,5 m2 v balení. Prodejce??...já. Ale jedna věc je ta, že buď bys ho tam musel natavit na napenetrovanej podklad ( což si nedovedu představit, jak by to bylo proveditelný ( hlavně ten smrad )), nebo ho nakotvit ( tím pádem vrtat šrouby do auta) . Nene, já myslím, že lepenka je blbost. tak zkus sehnat ten filc, co se dává do šáde...to musí ještě někde existovat. Já osobně jsem to v Rapidu řešil nějakým isoverem ( skelnou vatou, kterou jsem nacpal do boků po tapecírunk. Hluku to pomohlo a když jsem začal v listopadu jezdit za přítelkyní, tak se v autě dýl drželo teplo:D Citovat
mk405 Odesláno 22. květen 2005 Odesláno 22. květen 2005 něco čím se dá ještě tlumit: www.ryves.cz e-shop.ergoelektra.cz www.hificar.cz něčeho je vís stránek. mk:papa Citovat
mk405 Odesláno 22. květen 2005 Odesláno 22. květen 2005 co třeba konkrétně toto: http://www.hificar.cz/item.php?id=1212 Citovat
Jiri Odesláno 22. květen 2005 Odesláno 22. květen 2005 http://www.mikra.cz/od-sady.php [Editován dne 22/5/05 Jiri] Citovat
mk405 Odesláno 22. květen 2005 Odesláno 22. květen 2005 no do té mikry bych nešel, tedt do škodovky ano ale to je přesně na míru, do peugeota bys to musel upravit a jak to někde itevřeš a nasaje to vodu tak je to v .... . Jedině to pak nějak zase složite zalepit atd mě příde zbytečně složity. mk:papa Citovat
Honza Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Xaverious: V Mlíkárně stříkaj sodou. Je to lepší než pískování. Kdyby si chtěl něco dokonalejšího tak mám firmu která dělí louhové lázné. Citovat
Xaverious Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Za kolik mi vubec udelaj sadu kol ? Mam 15.. Nemas na ne nekde kontakt? Zalezi mi spis na cene, protoze ted nemam penez na zbyt. Slysel jsem ze to prej taky nekdo dela v Mnisku, ale nikdo mi nebyl schopnej dat alespon telefon abych si to overil. Citovat
Honza Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Nevim. Já to nechávám vždycky dávat do louhu. Stojí to cca 600-800kč a je to v Turnově. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.