dj_rizek Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Tohle radio ma nejak jinak zapojen iso konektor,kdyz ho zapojim klasicky,tak jde po pripojeni napajeni zapnout,pak vypnout ale uz nejde znovu zapnout? Citovat
krupkaf Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Jo mam podobnej problem me pri vypnutejch klickach jde normalne vypnout a zapnout. Problem je v tom ze i kdyz je vypnuty tak si furt z baterky bere tak 300mA (baterka je v cudu asi za 3-4 dny. Patram po schematu toho ISO konektoru jak neco zjistim tak dam vedet. Citovat
dj_rizek Odesláno 7. červen 2005 Autor Odesláno 7. červen 2005 Napsán autorem dj_rizek Tohle radio ma nejak jinak zapojen iso konektor,kdyz ho zapojim klasicky,tak jde po pripojeni napajeni zapnout,pak vypnout ale uz nejde znovu zapnout? Tak presne toto jsem tady resil pred 14 dny po odkodovani.U me byl tentto problem ve spatnem odkodovani,radio jde zapnout vypnout ale bez odpojeni od baterky nejde znovu zapnout a zere el.Vyresil jsem to nahranim programu do 22RC200/65 a vse je ok,nevim co jste s tim delali! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.