Neon Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Ridic v elektrice. Zadní a spolujezdec jsou v pohode - ridic je trosku prodrenej - ale oprava by vysla tak na 500 - 1000 - nevim... Vcera jsem si je privezl a vubec se mi tam nehodej protoze jsou cerveny. (vyfotit kdyztak muzu). Kdybyste je nikdo nechtel, tak bych si s nima holt musel vyhrat a prestrikat je na cerno - do cehoz se mi vubec nechce... Byly by levny:papa Citovat
DjBoom Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Hmmm. No to mě taky ne. Mít červený auto tak do toho jdu A co netopýrka? Ta by si je mohla vzít. Citovat
Neon Odesláno 18. květen 2005 Autor Odesláno 18. květen 2005 To prestrikani je jeste nejmensi problem - nejak se mi je nechce rekonstruovat ... pro babu - nevim - mela by s tim dost prace... Ja to zpocital tak na dva weekendy...a to si ted nemuzu dovolit:( Citovat
Crack Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Prosímtě,nemoh bys mě poradit,jak mám spravit koženou sadačku z p 205ky u řidiče je totiž z nalejzání trochu odřená kůže a já nevím co s tím,neexistuýje nákej sprej,kterým se to nastříká?sou takový šedý... Citovat
Honza Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Myslíš že když se prodřela kůže na sedačce, tak že tam vydrží nějaká barva ve spereji? Já s těmahle opravama nemám zkušenosti. Jednou jsem stříkal červenej koženej sport. volant. Byl dost osahanej, tak jsem ho stříknul sprejem od Foliatecu. Vypadalo to celkem schopně. Ale do třech měsíců to šlo zas do háje. pokud někdo máte nějaké zkušenosti, napište sem. Docela mě to taky zajímá. Každopádně co se týče té sedačky, tak já bych jí nechal alespoň částečně přečalounit. Kdybys náhodou chtěl jiné sedačky, tak tu mám na prodej dvě Sparce Sprint černé s pásy. Citovat
Crack Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Mě jde o to aspon zaplácat ty prasklinky,není ta kůže uplně prodřená až diravá,jen je to prošku ošoupaný a jakoby popraskaný Citovat
Bohouš Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Crack - to jsem měl taky. Jakoby ošoupaný levé boční vedení od nastupování a vystupování. Normálně jsem v frogerce koupil černej sprej na kůži a dal na to místo 2 - 3 nástřiky, pak jsem to vzal leštěnkou na kůži a do drží to už cca rok parádně. Samozřejmě detailně zblízka je vidět, že tam je tmavší flek, než zbytek sedačky. Jen to po nastříkání musíš nechat pořádně zaschnout cca den. Citovat
sipka Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem Fanula co by staly? na pokecu psal: Nevim - kdyby to bylo hooodne rychlý tak 2000 - 2500... Citovat
Neon Odesláno 24. květen 2005 Autor Odesláno 24. květen 2005 Jojo - tak nějak. A fotky budou snad zítra (jak jsem tady Gotrekovi) sliboval. Citovat
Gotrek Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Už jsem myslel, že jsi zapomněl, nebo sis to rozmyslel a nakonec už si je namontoval. Citovat
Neon Odesláno 24. květen 2005 Autor Odesláno 24. květen 2005 Nene - to bych neco rekl... Mne se do toho fakt nechce:( Takze zitra vecer Ti je poslu na mail Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.