ReaPerek Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Ahoj chtěl jsem se zeptat jeslti nekdo nevi jak promazat či co vymenit když vlastne zastavim s autem tak si brzdy pisknout (vrznou). Měli by to byt bubny nebo teda neco ze zadu protože když zvednam ručni brzdu (ne přes zoubky) tak piska. Předem díky Citovat
Hhans Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 Ahoj chtěl jsem se zeptat jeslti nekdo nevi jak promazat či co vymenit když vlastne zastavim s autem tak si brzdy pisknout (vrznou). Měli by to byt bubny nebo teda neco ze zadu protože když zvednam ručni brzdu (ne přes zoubky) tak piska. Předem díky no měl by jsi ty bubnz rozebrat,vyfoukat(samozřejmě zkontrolovat celkový stav)vyčistit dosedací plochy pod paknama,promazat dosedací plochy pod paknama(nejlépe měděnkou)popřípadě prostříknout pružinky,obrousit vnitřky bubnu,srazit hrany a mělo by být v šechno v pohodě... Citovat
ReaPerek Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 Ahoj chtěl jsem se zeptat jeslti nekdo nevi jak promazat či co vymenit když vlastne zastavim s autem tak si brzdy pisknout (vrznou). Měli by to byt bubny nebo teda neco ze zadu protože když zvednam ručni brzdu (ne přes zoubky) tak piska. Předem díky no měl by jsi ty bubnz rozebrat,vyfoukat(samozřejmě zkontrolovat celkový stav)vyčistit dosedací plochy pod paknama,promazat dosedací plochy pod paknama(nejlépe měděnkou)popřípadě prostříknout pružinky,obrousit vnitřky bubnu,srazit hrany a mělo by být v šechno v pohodě... Takhle jak to pises tak se docela bojim snad to bude v poho ale docela složity mi to přijde snad to nebude diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.