groovred Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 pretože aktivujes motor ktory ho potom drží ked sa kufor otvára pohana ho motor, v hornej uvrati sa motor vypne a kufor logický padá pretože vzpery ho neudržia ked zmacknes 0 aktivujes motor ktory kufor opet drží Citovat
Y2K Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 predtym pises ze motor zly a teraz ze vzpery...tak co teda? Citovat
groovred Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 musiš na to logicky ked sa ti otvara ale nedrži tak vzpery ja som ti pisal niečo o motore? [upravil dne 8/8/13 07:31 PM od groovred] Citovat
Y2K Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 jo ten prvy prispevok alebo teda aspon ja som to tak pochopil no ale to je jedno, pravda je ze jedna vzpera vytiekla Citovat
visky Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 Ahoj. Já musel plynové vzpěry měnit taky, už mi ani víko nedrželo nahoře a rada typu \"uřízni si násadu od koštěte\" mě moc neuspokojila teď pro změnu víko vyletí jako splašené, až se bojím, aby to panty vydržely. Taky mi jde otevírat pouze přes klíč na dálku, \"nula\"nefunguje..ale problém u mě bude asi jinde, pač mi nejde ani centrální zamykání, sklopit zrcátko u spolujezdce a ani zamknout auto zevnitř, knoflíkem na středovém panelu. prošel jsem všechny pojistky pod volantem, jednu sem vyměnil, pač byla přepálená, ale problém to nevyřešilo už mě to auto přestává bavit, není chvilka, kdy by se na něm nedalo něco měnit nebo opravovat. [upravil dne 25/8/13 12:07 od visky] Citovat
wojtěch Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 neví někdo kde je pojistka od motoru kufru a jednotky?? je to 2009rv motor nejde a nemůžu se do něj dostat ani přes dia.. auto bylo bouchle na zadek. tak mě napadlo jestli pojistka nevyletěla.. ale nevím která to je.. hledal jsem tady a nenašel http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ kufr se odemkne a odskočí ale motor to neotevře ani nezavře... Citovat
wojtěch Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 nemate nekdo schema?? zapojeni atd jak je je to s cim provazane?? at vim kde co hledat Citovat
DVS_k@ter! Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Prosim vas, akysi idioti mi nozem chteli se dostat pres nulu do kurfu to se nepodarilo nula je zamrdana nefunguje tak jsem spolehal na dalkove otvirani ( nemam zadne samootviraci nic takeho obic dalkovy) a uz ani to nejde, jde to na dalku klicem jen kdyz se tomu chce a to parkrat do tydne(5xmax) nevim co delat konektory jsem vycistil a nic, kde je hlavni pojistka na kufr nemohu ji najit , ale kdyz se to obcas otevre tak jsem z toho opravdu blby naprosto, pomozte mi jedu za mesic na dovolenou a neotevru to a na pezot servis neni :-( Citovat
miko-art Odesláno 19. leden 2015 Odesláno 19. leden 2015 Vždy, keď dačo na zadnom kufri nefunguje spôsobom, že raz ide a raz nejde, tak je to káblikmi na ľavom pánte. Časom sa polámu, takže buď ti nejde odomknúť, alebo ti nejde 0, alebo ti nefunguje motor otvárania a pod. Raz som ako pako kupoval druhý motor na otváranie kufra a bolo to v káblikoch. Tak som sa nasral a všetky kábliky - aj tie dobré - som ucvakol v mieste, kde sa niektoré polámali a napájkoval som na ne také 10 cm kúsky nového dobre ohybného lanka so silikónovou izoláciou (mal som pocit, že tá izolácia časom tvrdne a robí to ona, neviem). Odvtedy všetko na kufri funguje ako hodinky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.