Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

pretože aktivujes motor ktory ho potom drží :aut ked sa kufor otvára pohana ho motor, v hornej uvrati sa motor vypne a kufor logický padá pretože vzpery ho neudržia ked zmacknes 0 aktivujes motor ktory kufor opet drží ;)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj. Já musel plynové vzpěry měnit taky, už mi ani víko nedrželo nahoře a rada typu \"uřízni si násadu od koštěte\" mě moc neuspokojila :D

teď pro změnu víko vyletí jako splašené, až se bojím, aby to panty vydržely.

Taky mi jde otevírat pouze přes klíč na dálku, \"nula\"nefunguje..ale problém u mě bude asi jinde, pač mi nejde ani centrální zamykání, sklopit zrcátko u spolujezdce a ani zamknout auto zevnitř, knoflíkem na středovém panelu.

prošel jsem všechny pojistky pod volantem, jednu sem vyměnil, pač byla přepálená, ale problém to nevyřešilo :(

už mě to auto přestává bavit, není chvilka, kdy by se na něm nedalo něco měnit nebo opravovat.

[upravil dne 25/8/13 12:07 od visky]

• O 7 měsíců později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Prosim vas, akysi idioti mi nozem chteli se dostat pres nulu do kurfu to se nepodarilo nula je zamrdana nefunguje tak jsem spolehal na dalkove otvirani ( nemam zadne samootviraci nic takeho obic dalkovy) a uz ani to nejde, jde to na dalku klicem jen kdyz se tomu chce a to parkrat do tydne(5xmax) nevim co delat konektory jsem vycistil a nic, kde je hlavni pojistka na kufr nemohu ji najit , ale kdyz se to obcas otevre tak jsem z toho opravdu blby naprosto, pomozte mi jedu za mesic na dovolenou a neotevru to a na pezot servis neni :-(

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Vždy, keď dačo na zadnom kufri nefunguje spôsobom, že raz ide a raz nejde, tak je to káblikmi na ľavom pánte. Časom sa polámu, takže buď ti nejde odomknúť, alebo ti nejde 0, alebo ti nefunguje motor otvárania a pod. Raz som ako pako kupoval druhý motor na otváranie kufra a bolo to v káblikoch. Tak som sa nasral a všetky kábliky - aj tie dobré - som ucvakol v mieste, kde sa niektoré polámali a napájkoval som na ne také 10 cm kúsky nového dobre ohybného lanka so silikónovou izoláciou (mal som pocit, že tá izolácia časom tvrdne a robí to ona, neviem). Odvtedy všetko na kufri funguje ako hodinky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...