Joozino Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 hoši, nemám ani šajnu kde to mám dať... ked som isiel cistit motor tak som si všimol velmi spinave miesto (oznacene cervenym kruhom) normalne taka masnota spinava..poradte mi co to je ? co tym potrubim prechadza ? miesto je to takmer pod stieracmi Citovat
crazybiker Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 tieto motory nepoznam,ale ak k tej hadicke putuje kablik a este nejake podtlakove hadicky tak to bude asi EGR.Ak ne tak neco s spolocne s odvetravanim motorom... Citovat
Joozino Odesláno 11. květen 2012 Autor Odesláno 11. květen 2012 kks ale tak spinave jak hovado..čiernota okolo tej spojky ako je prípojka nejakeho kablika Citovat
crazybiker Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Same pomocky, nejaka hadica, ta spojka, nejakeho kabla :D Citovat
Marcel00 Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 odvetravanie... to do coho to vstupuje je plast z airboxu ? toto mam spinave aj ja, neriesim... pytal som sa par znalych, odpoved som nejako nedesifroval, takze neriesim... proste dalsie *urvitko Citovat
Judes Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Je to jednoducho povedané odvetranie vnútorného priestoru motora, olejovej vane a priestor kľukového hriadeľa cez nalievacie potrubie oleja (nalievacie hrdlo), kryt ventilov a vyústi v sacom potrubí. Vzniknutý pretlak si motor opätovne nasáva cez sanie. Marcel použil som výrez s tvojej fotky, mám to tak isto až nato že v tom vyústení do sacieho potrubia nemám konektor s káblikmi a mám to suché. [upravil dne 11/5/12 12:26 od Judes] Citovat
Joozino Odesláno 11. květen 2012 Autor Odesláno 11. květen 2012 ahaa..dakujem chlapci no lebo som to pekne vycistil lebo ma to štvalo ake to bolo spinave Citovat
dodo407sw Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 jozino to urcite zvladne raz dva on si pokomentuje hocico, ci k veci ci od veci Citovat
Joozino Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 fakt ? to sa strati ? ..tak radsej nic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.