invalida Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Než se v tom začnu hrabat prosím o radu.Zničehonic mi přestalo svítit počítadlo kilometrů(denní a celkové).Po otočení klíčem ve spínací skříni se objeví číslice,ale když zapnu světla mělo by se to rozsvítit samozřejmně víc i s celou přístrojovkou.Budíky se rozsvítí,ale počítadlo ne.Mě zajímá,zda je počítadlo podsvícený taky čárovičkami nebo ty ledky co tam jsou mají 2 intenzity jasu a já mám problém někde v elektrice?Jedná se o 306 r.v.2000 Citovat
Danoš306 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 počítadlo kilometrů je podsvíceno klasicky žárovičkou, tak jako hodiny a teploměr Citovat
invalida Odesláno 7. květen 2012 Autor Odesláno 7. květen 2012 Tak to je nakonec ta jednodušší varianta jen musím koupit nový žárovičky než se do toho pustím Citovat
Danoš306 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 jj a není špatné si koupit oranžové ja si je tam dal a barva je mnohem sytější něco jako na 7 a 8 řadě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.