windhalm Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Koupil jsem si 407, při zkušební jízdě odešel displej, takže bazarník vyměnil zdarma za jiný. Nicméně když jsem s autem dnes jel domů, zjistil jsem, že klima sice funguje, ale nic se na displeji nezobrazuje... Na tlačítka reaguje bez problémů, chladí, ohřívá atd... Displej vše zobrazuje (krom klimy), ale po stisku jakéhokoliv tlačítka na klimě sice klima zareaguje ale displej neukáže níc... Napadlo mě, že někde vypadl drát, ale nezdá se mi to... Mám to nejobyčejnější rádio s monochromatickým diplejem... Citovat
74dave Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Kabel asi těžko displej by neukazoval nic.Zkoušel si vlevo dole na rádiu přepnout tlačítko clim? Citovat
windhalm Odesláno 5. květen 2012 Autor Odesláno 5. květen 2012 zkoušel a nereaguje... Napadlo mě, jestli nevypadl drát někde z propojení klimatizace s displejem... Citovat
HonzaZ Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 V každém případě to chce diagnostiku. Asi je špatně nakonfigurován. Citovat
windhalm Odesláno 5. květen 2012 Autor Odesláno 5. květen 2012 to jsem si myslel, zkusím se poptat, kdo v okolí Liberce má diagnostiku, do autorizáku se mi to moc vozit nechce... Klima naštěstí funguje i bez toho, ale je to dost nepříjemný... Citovat
bart.lbc Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 V každém případě to chce diagnostiku. Asi je špatně nakonfigurován. HonzaZ - nevíš kde trochu hledat v dia? Dnes jsme na to koukali ale bylo málo času a nic podivného jsem tam zatím nenašel. Ten displej asi bude přímo palubní pc. Na mojí RT3 mi to taky zmizelo a dokázal jsem to nahodit ale už nevím kde jsem se k tomu doklikal. Citovat
Přema Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Vidím že je tam displej z 307 kde se klima nezobrazuje......chce to nakonfugovat a mělo by to fachat.....s vypadlým kabelem nepočítej.....to jde vše po CAN Citovat
HonzaZ Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 barte, takhle z hlavy ti to nepovím. Je třeba hledat. Citovat
bart.lbc Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Děkuji Vám pánové! Budem hledat určitě se to najde jen to chce klídek a čas. Citovat
HonzaZ Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Určitě jak píše Přema v displeji a ještě zkoukni BSI. Citovat
Přema Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 V BSI je myslím jenom volba buď jedno nebo dvouzonová.....ale přesně nevím.... Citovat
Biliboy Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Treba to nakonfigurovat priamo v displeji (klima - jednozonova/dvojzonova) Ked mas teda RD4. [upravil dne 8/5/12 22:28 od Biliboy] Citovat
bart.lbc Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 JJ RD4, v BSI tuším byla v konf. zákazníkem vícesměrová a volba vieston nebo behr podle SB je tam Vieston a je jednozónová. Jinak za tu chvilku jsem se nedostal k displeji ale díkes budem připravený na neděli jak jsme domluveni. Najde se to jen to holt trochu někdy trvá, když mi nešel asistent v repákách jento dávalo mute audia a tak slaboulince to pípalo tak mi na to nepřisli ani dva servismeni co stím a nakonec jsem to dokázal sám sice po tří týdením hledáním po všech možných fórech ale úspěch byl. Citovat
HonzaZ Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 No právě o tom to je. Když něco konfiguruji, tak radši projedu všechno, protože to člověk nedělá každý den a mohl by něco opominout. Chce to prostě mít trpělivost a nevzdát se. Citovat
jarda444 Odesláno 24. květen 2018 Odesláno 24. květen 2018 Mam ten samy problem ze se mi po vymene displeje nezobrazuje klima, zkousel jsem dia a nastaveni je v displeji ale proste me to nechce pustit na zmenu na aktivni nevite prosim kde by mohl byt problem a nebo neni tu nekdo z okoli Olomouce. Dekuji za pomoc Citovat
jiri.jirka Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 Přeji všem krásný den, našel by se někdo v Brně a okolí, kdo by mi to nahodil? Po opravě rádia se mi také nezobrazuje klimatizace. Děkuji za pomoc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.