Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koupil jsem si 407, při zkušební jízdě odešel displej, takže bazarník vyměnil zdarma za jiný.

Nicméně když jsem s autem dnes jel domů, zjistil jsem, že klima sice funguje, ale nic se na displeji nezobrazuje...

Na tlačítka reaguje bez problémů, chladí, ohřívá atd...

Displej vše zobrazuje (krom klimy), ale po stisku jakéhokoliv tlačítka na klimě sice klima zareaguje ale displej neukáže níc...

Napadlo mě, že někde vypadl drát, ale nezdá se mi to...

Mám to nejobyčejnější rádio s monochromatickým diplejem...

Odesláno

to jsem si myslel, zkusím se poptat, kdo v okolí Liberce má diagnostiku, do autorizáku se mi to moc vozit nechce... Klima naštěstí funguje i bez toho, ale je to dost nepříjemný...

Odesláno
V každém případě to chce diagnostiku. Asi je špatně nakonfigurován.

HonzaZ - nevíš kde trochu hledat v dia? Dnes jsme na to koukali ale bylo málo času a nic podivného jsem tam zatím nenašel. Ten displej asi bude přímo palubní pc. Na mojí RT3 mi to taky zmizelo a dokázal jsem to nahodit ale už nevím kde jsem se k tomu doklikal.:papa

Odesláno

JJ RD4, v BSI tuším byla v konf. zákazníkem vícesměrová a volba vieston nebo behr podle SB je tam Vieston a je jednozónová. Jinak za tu chvilku jsem se nedostal k displeji ale díkes budem připravený na neděli jak jsme domluveni. Najde se to jen to holt trochu někdy trvá, když mi nešel asistent v repákách jento dávalo mute audia a tak slaboulince to pípalo tak mi na to nepřisli ani dva servismeni co stím a nakonec jsem to dokázal sám sice po tří týdením hledáním po všech možných fórech ale úspěch byl.

Odesláno

No právě o tom to je. Když něco konfiguruji, tak radši projedu všechno, protože to člověk nedělá každý den a mohl by něco opominout. Chce to prostě mít trpělivost a nevzdát se.

• O 6 let později...
Odesláno

Mam ten samy problem ze se mi po vymene displeje nezobrazuje klima, zkousel jsem dia a nastaveni je v displeji ale proste me to nechce pustit na zmenu na aktivni nevite prosim kde by mohl byt problem a nebo neni tu nekdo z okoli Olomouce. Dekuji za pomoc

• O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...