petr406 Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Ahoj, začala mi blikat kontrokla air-bagů. Volal jsem do servisu, jestli mi nemůžou air-bagy \"vyskočit sami od sebe\", ale byl jsem ujištěn, že se jedná pouze o malou závadu na kabelu(nebo konektoru) pod sedačkou. Prý to nemá vliv na funkci air-bagů a jsou funkční. Servis mi to klidně odstraní, ale má pěněženka se brání. Máte někdo s tímto zkušenosti, jak tuto závadu bezpečně odstranit? Přeci jen \"hrátky s air-bagem\" nejsou můj oblíbený adrenalinový sport! Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Mě pomohlo zawerglovat těma konektorama pod sedačkou řidiče a blikat to přestalo. Podle diagnostiky jsou bagy OK Citovat
Jirkap Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Napsán autorem petr406 Ahoj, začala mi blikat kontrokla air-bagů. Volal jsem do servisu, jestli mi nemůžou air-bagy \"vyskočit sami od sebe\", ale byl jsem ujištěn, že se jedná pouze o malou závadu na kabelu(nebo konektoru) pod sedačkou. Prý to nemá vliv na funkci air-bagů a jsou funkční. Servis mi to klidně odstraní, ale má pěněženka se brání. Máte někdo s tímto zkušenosti, jak tuto závadu bezpečně odstranit? Přeci jen \"hrátky s air-bagem\" nejsou můj oblíbený adrenalinový sport! Měl jsem stejný problém a vyřešil jsem to takto Prostě izolačka Citovat
petr406 Odesláno 20. květen 2005 Autor Odesláno 20. květen 2005 tak jsem zavrklal kablikama a je opraveno, dik za rady!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.