acatt Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 zdravim pani, mam takyto problem... vcera som si vsimol ze ked idem s autom nad 60kmh tak sa mi predok zacina hucat ako keby hucalo lozisko...pod 60kmh nepocut nic. v sobotu to este nerobilo, dva krat v sobotu som na tom aute isiel 170kmh ale vcera to uz hucalo... co to moze byt a ake je to vazne? moze to byt lozisko na naboje kolesa???? dikez za odpovede.. Citovat
adco Odesláno 11. červenec 2005 Odesláno 11. červenec 2005 cau,tiez som z TT.tu este len zacinam , priviedla ma sem moja 106.ale na tvoju otazku,-mozu to byt aj loziska,len by to chcelo popocuvat aj v zakrutach ci sa zvuky menia.z toho mozes vychadzat a skusat a kontrolovat dalej.cital som, ze mas aj nejaku tu prirucku na piza,mam 1.0i.dala by sa aj nejako okopcit? Citovat
Milhaus65 Odesláno 12. červenec 2005 Odesláno 12. červenec 2005 Máš pár možností, pneumatiky, ložiska v nábojích, ložisko na uložení pravé poloosy, samotné poloosy. První mechanik, kterého poprosíš Ti to upřesní. Citovat
slavomir.martos Odesláno 13. červenec 2005 Odesláno 13. červenec 2005 Mne to robilo nad 40tkou tak to asi u teba bude tiez lozisko. BTW: daj si pozor a po vymene to riadne odskusaj, nech ti tam nezostanu nejake necistoty - mne to zacalo po vymene vrzgat a musel som im to ist spat otrieskat o hlavu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.