davidekcz Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Chtěl bych se zeptat zda máte někdo připojení od U:fona? Jestli jo jak jste spokojeni s rychlostí, stabilitou atd... Nám končí smlouva v září a nemůžu se dočkat až poletí z baráku. Rychlost prakticky žádná, stabilita připojení to samé. Stáhnutí nějakých větších souborů (což se může považovat soubor 15 mb+) prakticky nemožný. 2x reklamována rychlost a padání internetu, ale komunikace (o ochotě vůbec nemluvím) na bodu mrazu a bez snahy něco vyřešit. Kdo u:fona máte, máte podobné zkušenosti? Nebo frčí bez problémů? [upravil dne 2/5/12 18:53 od davidekcz] Citovat
Mildík Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Ufona mám, ale, žádnej zázrak rychlost?? no je to bezdrát, takže, nic moc, pak se připrav na FUP 2Gb týdně, po přelezení, je pak rychlost téměř nulová, mám od nich 2 připojení, \"fofr\" s mobilním modemem, kterej, je po 2 letech statickej, neboť se u něj nafoukla baterka, a, oni náhradní díly nemaj, a, pak připojení s wifi, tam je rychlost obdobná, výhodou je ta wifi, a, kupodivu to chodí na více počítačích, ale, připrav se na to, že, to taky bude tak cca. 3x do týdne padat. Komunikace s tech. podporou je prachbídná, a, to že oba majitelé mají trvalý bydliště kdesi na Bahamách taky o něčem svědčí. Jestli máš možnost drátem, tak to ber radši. Vážně uvažuju o T-mobile, já můžu jen vzduchem. Jo ty ho máš :D:roker tak pro ostatní :D:roker [upravil dne 2/5/12 19:27 od Mildík] [upravil dne 2/5/12 19:28 od Mildík] Citovat
davidekcz Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 No ona ho brala mladá před rokem a půl (to jsme ještě nebyli spolu). Takže teď končí smlouva a opravdu se nemůžu dočkat až půjde. A pak samozřejmě kabel. A padat 3x do týdne? Nám to padá 3x za 10 minut :bacha Citovat
Mildík Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Mě někdy taky, nejvíc mě seje, že, pak se to nechce zapnout, musím resetit poč. :D:roker Citovat
davidekcz Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 To já nemusím restart pc ale vytáhnout u:fona z usbečka a znova vrátit a spustit aplikaci.Opravdu strašný... Citovat
Mildík Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Mě to dřív pomáhalo, teď co mám 7my, tak je to záhada, někdy se to povede, jak popisuješ, ale, většinou, mi to píše nějaký bludy, o, chybách, když je odešlu, tak se nic neděje, bůhví, kam to chodí, a, reset je rychlejší, než bádání.:D:roker Citovat
Dančák Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Nemám ufona, ale mě když net padá a to je někdy že to třeba načte stránku za hodinu atd. tak mě to hlásí že je chyba mezi barákem a vysílačem firmy co od nich mám net, ale nedávno sem přišel na to že to dělá nejspíše anténka doma na wifině, takže sem pohnul s anténkou a od tý doby to šlape jak vítr:D klepklep;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.