Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi,

koupil jsem Peugeota 206, r.v. 2001, 1,1L a hledám někoho kdo má diagnostiku. Potřeboval bych ho vyčíst. Zejména při dešti a obecně při chladnějším počasí po nastartování se rozsvítí kontrolka motoru a motor běží jako na 3 válce. Po cca 10 minutách jízdy se chod motoru zklidní, pak stačí zastavit, 2x po sobě nastartovat a kontrolka už zhasne.

Další problém mám s airbagem, možná bude stačit resetovat jednotka.

Kdo máte, nebo víte o diagnostice ( nejlépe Jesenice u Prahy a okolí), budu rád za jakýkoli kontakt na dotyčného.

Děkuji

Odesláno

Dia není problém, ale následné zjištění chyby často ano i když je výpis . Diagnostiku a výpis chyb ti mohu udělat, ale že ti řeknu tady je závada, to už nezaručím. Co máš za problém s airbagem?

Odesláno

U vaku svítí kontrolka, auto je pravděpodobně po nárazu a asi se nevyměnila nebo neresetovala jednotka.

Mě by stačilo závady vyčíst a vymazat, třeba mi to něco řekne.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Můžu se zeptat.. teď jsem koupil airbagy, v mém autě nebyly a bylo v německu bourané na předek... Myslím, že jednotka není smazaná, zvládl by to někdo? Případně za kolik?

Aspoň jsem to tak slyšel, že se něco podobnýho musí udělat... Taky mi jeden známej řekl, že je lepší koupit novou jednotku, ale to si nejsem tak jistej...

Prosím SZ, jsem z Prahy...

Děkuju

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...