PeugeotHDi Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 No tak mi vcera prisli tieto led ziarovky: Vymenil som ich: osvetlenie noh 3x, osvetlenie prahov 2x, osvetlenie prirucnej skrinky spolujazca 1x, osvetlenie SPZ 2x, osvetlenie kufra 1x. Svietia na bielo - chladna biela (s nadychom do modra) je to teraz pekne zladene s originalnymi LED-kami v interiery. Intenzita svetla (jasu) sa priblizuje k povodnej ziarovke, ale je to pekne biele, nie zlte svetlo. Este sa mi zda, ze do kufra by sa zisla silnejsia, tak pockam na tu plochu co mi tu na fore bolo poradene... Zatial max. spokojnost... Citovat
Tibor100 Odesláno 14. červen 2012 Odesláno 14. červen 2012 Nedalo by sa ti prosim ťa sem dať nejake fotky, ako to svieti. Najlepsie, pred a po montáži. Ďakujem:o Citovat
Tibor100 Odesláno 14. červen 2012 Odesláno 14. červen 2012 Sorry. Preskočil som prvú stránku. Pekná robota. Citovat
parlament Odesláno 14. červen 2012 Odesláno 14. červen 2012 Chalani, mňa tieto ledky moc nepresvedčili.Chcel som zvýšiť intenzitu osvetlenia v interiéri.Svietia mierne do modra,čo mi vadilo ako prvé,ale hlavne nedosahujú svetelnosť pôvodných W5W.Objednal som dokonca hneď 9 ledkové a po vyskúšaní..ee.Išli namiesto parkovačiek.Mal som obe vypálené,tak našli aspoň uplatnenie.Jednoducho 1,2W žiarovka s malými smd ledkami výkonom na 5W sklenenku nestačí.Ale farba svetla je iná a ak je to prioritné,tak účel splní. ..prikladám zdroj,tabulka:lux led/W5W Citovat
PeugeotHDi Odesláno 15. červen 2012 Odesláno 15. červen 2012 mňa tieto ledky moc nepresvedčili.Chcel som zvýšiť intenzitu osvetlenia v interiéri.Svietia mierne do modra,čo mi vadilo ako prvé,ale hlavne nedosahujú svetelnosť pôvodných W5W.Objednal som dokonca hneď 9 ledkové a po vyskúšaní..ee. LEDkami aj ked tymi 5050kami moc intezitu (svetelny tok) nezvysis, pricom 5050ky su momentalne jedny z najlepsich SMD svetelnych diod co sa tyka svetelneho toku, jasne ze na klasicke ziarovky nemaju, a tiez farba co pisu, ze je biela, ale s nadychom do modra (6000-7000K), co v mojom pripade (uz mam original z vyroby stropne osvetlenie led-kove) pekne splynulo.... tiez sa mi zda osvetlenie prednych prahov, prip. kufra slabe (ale hodim tam 9 LEDkove)..a bude ok, napr. osvetlenie SPZ je na 5 ledkove 5050ky uplne postacujuce.. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Zdravim, rozmyslam vymenit povodne 4 ziarovky py21- 21W (amber) -smerovkove za tieto ledkove: http://www.ebay.com/itm/2x-No-Eerror-Amber-Bau15s-150-7507-PY21W-Car-LED-Turn-Signal-Bulb-Canbus-/220959554040?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item33723739f8&vxp=mtr Mate s tym niekto skusenosti? Nebude to blikat rychlejsie? (ako keby bola jedna ziarovka vypalena). Vdaka za vase postrehy. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Tady to máš. http://www.dealextreme.com/p/t10-0-6w-60-70lm-4-led-5050-smd-led-car-turning-signal-light-bulbs-12v-pair-58437 Dakujem pkr..uz mi prisli dane ledky... avsak musel som trocha prisposobit (roztiahnut paticu v svetlielku, nielen na sirku ale aj na hrubku.) Do kufra som dal 9 LEDkovu SMD 5050ku a svieti to tam fantasticky. Pre osvetlenie noh pouzivam 5 LEDkove SMD 5050ky a tie iste aj pre osvetlenie SPZ a osvetlenie prirucnej schranky spolujazdca... Rozmyslam este vymenit za ledky ziarovky py21w amber - pre smerovky...co poradite? Vdaka Citovat
pkr Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Není vůbec za co. Rád jsem pomohl.:papa:papa Citovat
PeugeotHDi Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 A co tie smerovky? Ide niekto do toho? Vyzeralo by to zaujimavo ked uz zadne brzdove a obrysove su ledky... hm? Citovat
skuci Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 u těch směrovech bych se toho bál, aby náhodou díky menší spotřebě energie ten blinkr neblikal příliš rychle nebo příliš pomalu... Citovat
skuci Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 takže já sem takovej šťoura, že mi to nedalo... a zkusil sem vyměnit zadní blinkry za LED oranžový a... LEDKY NEBRAT...!!! já měl teda k dispozici žárovku, která měla přední část obsypanou LEDkama a jeden pruh LEDek dokola a nesvítí to skoro vůbec. Je to způsobeno tím, že blinkr v autě funguje na principu odrazu světla a vzhledem k tomu, že je žárovka schovaná tak to nesvítí. Jinak bliká to klasicky a prasklou žárovku nehlásí. Pokud by se teda našli LEDky, který by měly diody směrem k patici, tak v tom případě ok... Citovat
PeugeotHDi Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 takže já sem takovej šťoura, že mi to nedalo... a zkusil sem vyměnit zadní blinkry za LED oranžový a... LEDKY NEBRAT...!!! já měl teda k dispozici žárovku, která měla přední část obsypanou LEDkama a jeden pruh LEDek dokola a nesvítí to skoro vůbec. Je to způsobeno tím, že blinkr v autě funguje na principu odrazu světla a vzhledem k tomu, že je žárovka schovaná tak to nesvítí. Jinak bliká to klasicky a prasklou žárovku nehlásí. Pokud by se teda našli LEDky, který by měly diody směrem k patici, tak v tom případě ok... Vdaka za cenne informacie... ja som schvalne vyberal 5050 led-ky (velmi dobra svietivost) avsak je ich tam len 18ks: To skuci: co myslis? svietilo by to lepsie? prip. taketo som nasiel (30 lediek avsak nie 5050ky)... [Edited on 17.7.2012 08:35 by PeugeotHDi] Citovat
skuci Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 hele ten druhý odkaz na obrázek tak to si nedovedu představit jak moc to je velký aby to nenarazilo na tu hranu před žárovkou. Ta první si myslím že by šla určitě ale nedovedu si představit, jak to bude svítit. Tím že to světlo je hodně strukturovaný na odrážení světla tak nevim... Citovat
Toudy5587 Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Pani mala otazka.Nasla by sa dobra dusa ktora by mi kupila led cez e-bay a nasledne odoslala na moju adresu? Nemam s tym ziadne skusenosti.Ak hej napiste do spravy nech to neriesime tu.Dik Citovat
PeugeotHDi Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Nikto nechce vyskusat? http://www.ebay.com/itm/2x-No-Eerror-Amber-Bau15s-150-7507-PY21W-Car-LED-Turn-Signal-Bulb-Canbus-/220959554040?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item33723739f8&vxp=mtr V zadnych svetlach by to mohlo vyzerat dobre... Citovat
skuci Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 to vypadá jako schopná žárovka která by tam mohla fungovat... Citovat
PeugeotHDi Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 No uz len objednat a vyskusat :-) ides do toho? Citovat
Toudy5587 Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 Chlapi.Napisal by tu niekto trochu podrobnejsie ako sa zhadzuju tie interierove svetla?By som vymenil za led len sa bojim ze nieco praskne alebo ulomim a este su tam aj tie chromove veci.Len to stredove a tie zadne bocne.Dik.Ostatne uz mam vymenene len ten interier Diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.