MilhausCorpse Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Ahoj.Dneska jsem zapojil parrot.Propojil jsem ho mezi origo rádio a bedny,elektriku před rádio.Když vyndám klíček,tak se mi po cca 1 minutě vypne,a tlačítka nereagují.Pokud třeba otevřu dveře,Parrot se sám nastartuje aniž bych otočil klíčkem.Mám to zprávně zapojeno?Myslím tím,aby mi nevyšťavil baterku.Díky za odpověď. Citovat
Vítek1 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 to dela BSI ale mozna mas jeste prehozene stale a spinane napajeni Citovat
Návštěvník Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Máš to blbě zapojený. Napájení napoj přímo někam na proud po zapnutí klíčku. Mám v autě taky 3100 a zapíná se jen po otočení klíčku do první polohy. když vyndám klíč, nikdy se HF nezapne. Citovat
MilhausCorpse Odesláno 24. duben 2012 Autor Odesláno 24. duben 2012 to dela BSI ale mozna mas jeste prehozene stale a spinane napajeni Takže to problém není?Takhle mi to nevadí,samozřejmě pokud by to nebralo proud z baterie třeba přes noc. Citovat
Návštěvník Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 No jde o to že budeš chodit kolem auta, otevírat dveře (třeba při nějaký opravě, nebo na chlastačce ) a jak se zapne HF, hovory ti budou automaticky skákat do auta. Citovat
MilhausCorpse Odesláno 24. duben 2012 Autor Odesláno 24. duben 2012 No jde o to že budeš chodit kolem auta, otevírat dveře (třeba při nějaký opravě, nebo na chlastačce ) a jak se zapne HF, hovory ti budou automaticky skákat do auta. :myslimNo to je pravda.KOuknu do manuálu a zapojím to jinak.Jestli sem to pochopil,teď když se to vypne,tak to proud teda neodebírá?Dostanu se totiž k tomu až po víkendu a nerad bych vytahoval startovací kabely! Citovat
Vítek1 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 vetsinou je v novejsich peugeotech a citroenech spinany kabel za radiem spinan probuzenim BSI to jest i po otevreni dveri ale origo radio je spinane datovym povelem. Pokud se tam cokoliv dodela na standardni kabelaz tak to funguje dle tohodle popisu. pokud to nekomu vadi tak napojit na jine spinane. A jeste vetsinou byva u peugeotu prehozene stale a spinane tak ted predpokladam ze ti jde do spinaneho porad napeti a tam kde ma drzet pamet tak se vypina. Ten parrot si ale pamet drzi. takze pokud to mas opravdu takhle tak prohodit aspon stale a spinane ale jen do HF ne do radia pokud je origo Citovat
MilhausCorpse Odesláno 24. duben 2012 Autor Odesláno 24. duben 2012 vetsinou je v novejsich peugeotech a citroenech spinany kabel za radiem spinan probuzenim BSI to jest i po otevreni dveri ale origo radio je spinane datovym povelem. Pokud se tam cokoliv dodela na standardni kabelaz tak to funguje dle tohodle popisu. pokud to nekomu vadi tak napojit na jine spinane. A jeste vetsinou byva u peugeotu prehozene stale a spinane tak ted predpokladam ze ti jde do spinaneho porad napeti a tam kde ma drzet pamet tak se vypina. Ten parrot si ale pamet drzi. takze pokud to mas opravdu takhle tak prohodit aspon stale a spinane ale jen do HF ne do radia pokud je origo No a když se zeptám hodně laicky,tak do HF to prohodím jak\'? Citovat
Vítek1 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 prohodis draty vetsinou cervenej a zlutej nekdy ty HF na nich maji aji spojky aby to slo jednoduse. ale vzdy radim promerit kam jde spinanej a stalej a porovnat se zapojenim toho HF. U toho HF to prohozeni neni az tak tragicke ale treba u lepsiho radia se nam na dilne stalo ze prijel koren a prej si koupil na internetu radio kamarad mu to zapojil a ted se mu jenom neukladaji pameti tak by to potreboval jenom prohodit vyndali jsme radio a celej drat kterej nebyl delanej na zatez uplne cernej a rozpadlej - nekdo jeste navic vymenil pojistku tak ze jsme panovi dali radio do ruky at si jede za kamaradem Citovat
sannyray Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 No pokial viem zapaja sa to cez radio a radio funguje tak ze otvoris dvere tak sa automaticky zapne je to tak nastavene a neda sa to vypnut to som uz hladal. ja to mam tie zapojene na radio a bohuzial ked otvorim dvere tak sa mi parot zapne. Kazdopadne ak otvaram dvere znamena to ze niekam idem a tak tiez budem musiet zapnut klucik ze ano ), ale ak viem ze nikam nejdem a dajme tomu ze beham okolo auta je logicke ze bluetoth si na mobile vypinam nakolko zerie bateriu ), takze Nie neboj sa parott sa ti vypne s radiom , bateriu nezerie , a neviem ako ty ale ja ho pouzivam zasadne iba pocas soferovania cim naznacujem ze bluetoth si zapinam az ked si sadnem do auta a idem prec... Citovat
Vítek1 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 no to mas ale neorigo radio ale samozrejme se to udelat da 1 levnejsi zpusob najdes nejake spinane napeti ktere naskakuje po klicku popripade az na kontrolky a pres relatko to vytahnes. 2 drahej a pokud vim tak nabizen jen pro mux je modul kterej umi z auta vytahnout datove poveli a prevadet na analog cena 2500 ale zase je v tom i ovladani na colant a vsechno Citovat
Návštěvník Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 zapnut klucik ze ano ), ale ak viem ze nikam nejdem a dajme tomu ze beham okolo auta je logicke ze bluetoth si na mobile vypinam nakolko zerie bateriu ), Ok, ok jsou taky lidi, kteří neřešej baterku v mobilu a chtějí tohle mít bez starosti. Prostě BT imrvére zapnutej.... Třeba já bych to jisto jistě zapomínal vypínat a zapínat. Takže každýmu co vyhovuje. Citovat
MilhausCorpse Odesláno 24. duben 2012 Autor Odesláno 24. duben 2012 Koukal jsem na drátky a už je to před přívodem do HF přehozené(červený na oranžový a naopak).Když jsem je přehodil podle barev,tak parrot šel stále.Takže po víkendu najdu někde nějaký kablel s proudem s klíčkem v první poloze.Mám origo rádio,takže u něho to hledat asi nebudu. Citovat
Vítek1 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 jinak tak jak to mas to neni v zasade spatne ale pokud ti vadi jak to fachci tak to chce predelat Citovat
MilhausCorpse Odesláno 24. duben 2012 Autor Odesláno 24. duben 2012 jinak tak jak to mas to neni v zasade spatne ale pokud ti vadi jak to fachci tak to chce predelat Měl sem strach aby mi to nežralo proud i ve \"spánku\":) Nějak zvlášť mi to nevadí,ale jak jsem pročítal ty odpovědi tady,tak to předělám.Je pravda,že sem u auta často a ani nikam nejedu,tak je blbý aby mi hovory bral HF,když nemusí.A já už nevypl bluethoot tak rok,takže bych si na to nevzpoměl.Nevíš případně odkud by se ta šťáva dala třeba vyvést? Citovat
Vítek1 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 jde o to kdy chces aby se to zaplo muzes vzit klidne z osvetleni pres relatko ted se stejne musi svitit porad. nebo jestli se vypina zapalovac. nebo najit v pojistkovce neco co se spina s klickem Citovat
MilhausCorpse Odesláno 24. duben 2012 Autor Odesláno 24. duben 2012 jde o to kdy chces aby se to zaplo muzes vzit klidne z osvetleni pres relatko ted se stejne musi svitit porad. nebo jestli se vypina zapalovac. nebo najit v pojistkovce neco co se spina s klickem No jo,vlastně když sem tu káru kupoval,předělával jsem zapalovač aby mi jel pouze při zapnutém klíčku:super Takže to natáhnu odtud.Můžu to spojit přímo od toho zapalovače?Nebo to budu muset ještě přes něco prohnat?Myslím nějakej odpor či co,v elektrice sem trochu vedle. Citovat
Vítek1 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 ja bych tam osobne dal relatko ale nevim odkud mas tazenej ten zapalovac Citovat
MilhausCorpse Odesláno 24. duben 2012 Autor Odesláno 24. duben 2012 To taky nevím,předělával sem to pouze tak,že sem přehodil pojistku do jiné pozice. Citovat
Vítek1 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 teoreticky muzes na to to HF nebude mit velkej odber Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.