Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:super

No ten problem je dost vazny,lebo predne prave koleso nejde dole.Bezpecnostna skrutka nejde dole a po dobrom uz ani nepojde.V servise ju tak dotiahli,ze sa \"zakusla\" do disku.:grr

Odesláno

Pojdu tam uz klasicke,bezpecnostne nechcem.Ale pozeram,ze vacsinou su pevne sedla a ja mam vsetky pohyblive.Aj sa mi zda,ze bezpecnostne su kratsie ako tie ostatne.V pneuservise mi vravel,ze by bola dobre dat dlhsie ako su tie bezpecnostne.

Guest minimaxa
Odesláno

Dobrý pneuservis má ve výbavě povolovací korunku s tvrdokovovými hroty kterými jak šroub tak matici vytočí.

Odesláno

originalni bezpecaky nejdou tohle sadou sundat (tedy ty kvalitnejsi) hlava se utoci a pak uz nezbyva nic jineho nez navarit nejaky hranol , sikovny karisar to ma na pul hodiny (jen tech sikovnych je malo )

Odesláno

Tak mi okna dneska začala sama od sebe fungovat...od těch pokusů jsem s tím nic nedělal, nekolikrát zkoušel a nic. Dneska ráno funkční.... to jsou věci:)

Odesláno

kilometry by měly sedět (147tis), dostal jsem i nějakej certifikát atd. ...ale dneska se nedá ničemu vědět. Asi je teda nechám pro jistotu udělat

Odesláno

tak já mám ve smlouvě, že za údaje ručí prodejce a při zjištění nesrovnalostí vrátí plnou částku (oproti autu)....každopádně každej víme jak to chodí.

Odesláno

peníze Ti asi žádné nevrátí,jelikož ten, od koho to ten prodejce koupil,mu musel podepsat lejstro se stavem km ke dni výkupu.Pak je prodejce více méně z obliga.Takto to dělají v autobazarech.

• O 1 měsíc později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak se manželce povedlo rosekat sklo na zadním skle. Bylo to v pátek v poledne a já měl v pět odjíždět na ryby. Sklo celé venku a u nás ve městě samozřejmě nikde k sehnání. Nakonec mé ryby zachránilo Autoskla Praha, sice za velký peníz 6500Kč:roll, ale za 2 hoďky hotovo :potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...