Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem po dvou měsících hledání konečně pořídil C8 2.0HDi 100kW, r.v. 2007, nalítáno 148tisíc, dovoz itálie. Zatím se seznamujeme, ale spokojenost veliká už teď ;)

Odesláno

a mám hned jeden dotaz, zadní el okénka jdou stahovat dolu, když je zastavím v určité poloze, tak nejdou hned vyjet zase nahoru, ale musím je sjet až do nejnižší polohy a pak až jdou zase normálně nahoru. Je to normální, nebo je někde chyba?

Odesláno
a mám hned jeden dotaz, zadní el okénka jdou stahovat dolu, když je zastavím v určité poloze, tak nejdou hned vyjet zase nahoru, ale musím je sjet až do nejnižší polohy a pak až jdou zase normálně nahoru. Je to normální, nebo je někde chyba?

Mne toto presne robi zadne prave okno a ziadny z ponukanych navodov nezabral.Tak som zvedavy ako to tebe pomoze.Daj vediet.:roker

Odesláno

Proto jsem napsal ze resp.to musi nastavit servis.

Cca 80% aut tenhle postup nepobira a musi se delat 100x silenejsi nez to co je v manualu(ikdyz jsem to necetl):o

Odesláno

Sme na tom rovnako,sice mne iba jedno okno,ale uz na to kaslem.Otvara sa a zatvara,teda funguje :D

Ale ked som sa s tym hral,lebo mi to tiez nedalo pokoj,tak som prisiel na jedno zistenie.Totiz tie prepinace/ovladace okien maju 2 polohy.Prva(jemne zatlacenie) je krokovy posuvac okien a druha(zatlacenie na doraz) automaticke otvorenie/zatvorenie celeho okna.Ak som pouzil iba tu prvu polohu,teda krokove zatvaranie okna,tak to fungovalo ako ma.Ale ked som pouzil uz druhu polohu,tak okno trhlo kusok do hora,no okamzite zislo uplne dole.

[upravil dne 24/4/12 22:30 od xpetrix]

Odesláno

Skuste ještě když je klíček v poloze \"příslušenství\" (dle manuálu). :myslim V tyhle poloze se nastavuje senzor světel, tak možná to pude na okna. Jináč jedině dia, jak píše straki a ten ví co píše.:papa

Odesláno

Autobusari,neviem,ci mame rovnake skrutky na kolesach,ale potrebujem pomoc.Chcem vymenit bezpecnostne skrutky za klasicke,lebo je s nimi problem.Len neviem aky rozmer.Su to skrutky s kuzelovytym sedlom-pohyblivym.Celkova dlzka cca 5cm a priemer zavitu 12-13mm.

Odesláno
Autobusari,neviem,ci mame rovnake skrutky na kolesach,ale potrebujem pomoc.Chcem vymenit bezpecnostne skrutky za klasicke,lebo je s nimi problem.Len neviem aky rozmer.Su to skrutky s kuzelovytym sedlom-pohyblivym.Celkova dlzka cca 5cm a priemer zavitu 12-13mm.

myslím že je to tento

M14x1,5 25 56,5 B0046-001

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...