white Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Opravdu se ti to povedlo. Kdybych měl garáž a čas tak bych se také autíčku věnoval více. Jen tak dál. Moc pěkné. Citovat
Honza Odesláno 20. květen 2005 Autor Odesláno 20. květen 2005 No pravě že toho času je málo. Práce se na mě valí ze všech stran a moje auta stojej ve stavu rozebranosti. Citovat
Neon Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem Honza Marcos: ta díra je tam jen proto že chybí maska. Ale maska bude. Hics: jsou to 16\" Kvarsky: Důlek na kapotě je, ten se ti nezdá. Dostal sem ?ukanec od jednoho němce. Bude se lakovat cele auto znova a důlek se opraví. Spz je taková trošku provokativní A motor je pořád nafta. Nechal sem upravit čerpadlo a zvětšit vstřikovače. Ale vzhledem k tomu že mě už nebaví poslouchat reči o tom že je v tom špatnej motor, tak začínám plánovat něco novýho. Chtěl bych HDI. Už jsem se tě na to ptal (asi sis toho nevšim): jam moc Ti to pomohlo s výkonem? Citovat
Honza Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 Neon: je promiň, no je to celkem znát na akceleraci. Na maximálce ani moc ne, ale kdo drží naf?áka pořád na maximálce. Na brzdě to nebylo, ale když jsem to porovnávali s jinym GRD tak to bylo dost znatelný. Ale teď plánuju jinej motor. Chtěl bych se poprat s HDI. Citovat
merkurek Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Zdar Honzo jo je to pěkný opravdu ... Citovat
Kvasky Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 No prostě paráda. Honzo čím jsi nastříkal tu palubku?? Obyč barva?? Citovat
Marcos Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Mas to fakt pekny. A mam takovej dotaz, co je to za znacku kol? Diky. Citovat
Honza Odesláno 1. červen 2005 Autor Odesláno 1. červen 2005 Kola jsou ručně leštěná Alesia. A palubka je stríkaná akrylátem. Slonová kost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.