Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
hele s tou popelnici to byla jen ironicka narazka me se 207sw libila jinak bych ji nekoupil, ale kdybych si mel ted koupit nove auto, tak jdu do renaultu clia grandtour 1.2 100k, stalo v kvetnu stejne penize ;)

Cest d.

[Edited on 10/7/12 17:35 by Duskol]

Taky jsem před rokem koukal na clio grandtour, ale vyhrál p207sw už hlavně kvůli vzhledu, přijde mi oproti grandtour nějak o dost líbivější. A to jsem přestoupil právě z clia rok 2000 tak jsem uvažoval o nástupci :-D ale lev mi přijde vážně hezčí :-) No ale zase mít motor 1,2 a 100 koní bych bral než tenhle tank.

Odesláno
Ak by si chcel jazdiť za tých 7,5 - 8L na sto tak je 1.2TCe dobrá voľba... až na to že životnosť tohto motora bude mizivá... a je to renault... :roll:aut

mel jsem pred tim lagunu 1.8 V16 a Twingo 1.2 a obe auta byla supr 10 a 12 let stary tak jsem je vymenil za jedno nove, ale jinak si na renaulty nemuzu stezovat, jasne sem tam neco bylo nejaky ten servis ale zadna fatalka, silenbloky,cepy, tlumice. brzdy, proste spotrebaky, u twinga tekl olej no asi melo stoceny tachac ale litalo jak cert :D

Odesláno

No pokiaľ sa nemýlim tak 1.2TCe je oturbený starý 16V D4F s pár úpravami... tento motor sme mali v Twingu (2003) a neskutočne sa stále sral... ale je pravda, že v Twingu to bola raketa (75PS na 800kg)... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...