Neon Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Nemáte náhodou někdo fotky, jak vypadají červeno-hnědé kožené sedačky z mi16 r.v.89 - neumim si představit, zda-li by se mi hodily do novýho modelu s černou přístrojovkou... Citovat
Gotrek Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Tuhle kombinaci jsem viděl v černé 307cc a vypadalo to super. Nebyla to černo/červená ale spíš černo/vínová kůže. Citovat
Bohouš Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Tak v té 307 jsem to viděl taky, ale myslím, že sedadla z nové 307 a pár let staré 405 budou v malinko rozdílném stavu :) Citovat
Neon Odesláno 9. květen 2005 Autor Odesláno 9. květen 2005 No právě - já si to nedokážu představit, ale prej existujou taky spreje na kůže - o tom něco víte? Citovat
Bohouš Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 No jéje. Já když jsem teda po delší době sehnal ucházející polokožený sedadla do 205, tak jsem si koupil černou barvu ve spreji na kůži + leštěnku na kůži a bylo. Ta barva jde normoš nastříkat a vypadá to dost slušně, ale z blízka je vidět kde jsem to stříkal a kde ne - stříkal jsem jen odřená místa. Už je mám přes rok a barva stále drží. Citovat
Neon Odesláno 9. květen 2005 Autor Odesláno 9. květen 2005 No bomba - kolik tak zhruba stála? A kde se dá sehnat? V normální lakovně asi ne... Citovat
Bohouš Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 No bylo to určitě do 100,- ale spíš tak kolem 50,- a maj je v každý lepší drogerii. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.