BlackMamba Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 Zdravim, kupil som 607 a mam tam nastavene ze pri rozjazde sa mi automaticky uzamkne central. Neviete niekto ci sa to da deaktivovat nejak aj bez napojenia na PC? Stale to cvaka a nemuselo by Dakujem za rady! Citovat
dodo407sw Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 na palubovke mas tlacidlo na zamknutie dveri, tak ho stlac a drz... potom na displayi ti oznami ze je to deaktivovane... Citovat
Marcel00 Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 potvrdzujem slova doda a pipistrela... cize podrz tlacidlo na palubovke, mas to aj v manuali na strane 114 :D:D Citovat
BlackMamba Odesláno 19. duben 2012 Autor Odesláno 19. duben 2012 Dakujem velmi pekne chlapci !!! Problem je ten ze nemam manual...iba francuzsky a ten mi je akosi nanic lebo po francuzsky neviem. A jeden co mam je asi na trochu iny typ 607 (starsi) a tam to nieje. Hladal som aj tu manual ale linky oz boli stare a subory pomazane. Nemate taky manual ako \"pipistrel\" z neho dal ten obrazok? Diky moc este raz. Citovat
pipistrel Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 tu najdes vsetko http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ Citovat
jofo Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 No tak toto som teda nevedel. A to ze toho viem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.