safi1 Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Parada kolego strieska bude super tiez som ju hodil minuly tyzden na moju 206 a zmenilo to to auto strasne budes spokojny Citovat
Spangler Odesláno 30. říjen 2012 Autor Odesláno 30. říjen 2012 Uz se opravdu tesim, zadek auta vypada se striskou fakt jinak, o 100% lepe. Kola shanim nakonec 15\", ciste z praktickeho duvodu - 16\" sice vypadaji lepe, ale jezdim s Pugem pomerne casto dlouhe vzdalenosti a na spotrebu a urcity komfort bohuzel koukat take musim. Zatim ale cekam a nechavam to na leto - ted toho stejne moc neni a obecne co si predstavuju ja se tezko z druhe ruky za slusny peniz shani Jinak Pug je uz na zimnich... Citovat
safi1 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Super som zvedavy na dalsie fotky ako to ukaze na aute ) hned to vyzera lepsie Citovat
kolmi Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Pěkná 206ka S křídlem bude ještě hezčí Citovat
Rejty Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 jáááj všici dávají křídla.. pekné to máš... taky dam křídlo, ale až budu mít aj boční nástavce blatníků Citovat
Spangler Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 Alespon dnes par fotek z mobilu... Citovat
Spangler Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 Po delsi dobe opet dotaz na rozmer kol - jak jet o s rozmerem ET? Co v praxi bude znamenat rozmer ET16 pri rozmeru 5,5J 14\" (guma 175x65). v TP mam ET34 pri stejnem rozmeru - je to problem pro TK nebo se ET neresi, pokud kolo pasuje? Diky. Citovat
podolak2 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 to nepoznají na to tak hledět nikdo nebude, to by musel být uplněj magor a vyznat se v tom, a z toho plecháče to stejně ani nevyčte .. na 206 pásne ... při teto hodnotě bude kolo o 18mm víc ven než to s ET 34 ... mám taky s ET 16 takže mužu řict že pásne a nic nikdo nepozná [Edited on 9/2/13 13:08 by podolak2] Citovat
Spangler Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 Diky, takze vlastne ET16 bude vypadat jeste lepe, protoze nebude tak zapadle... Citovat
Spangler Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 Zkusil jsem si to nahodit zbezne na fotku auta - co myslite? Ma to vubec smysl? Na nove nemam, tudiz nepripada v uvahu vetsi rozmer kvuli TP - na tento rozmer muzu nahodit gumy, ktere mam a plechace nechat na zimnich... Uprimne trochu vaham, tak mi kazdy nazor pomuze. Citovat
podolak2 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 ja ti nevim ... ja měl taky 14 liťáky ale nějak to nepasovalo na tu 206 .. tak jsem tam dal 16tky a teď se mi to líbí Citovat
Spangler Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 No ja bych 16ky dal nejradeji, ale jedine s typacem, jinak si to nelezjnu...to znamena vicemene nove + gumy = ranec Pravdepodobne to necham spat a vybodnu se na to...poklice taky dobre Citovat
FiFa_cze Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Ále, najdi si hliníky jaky chceš. Klidně 16\" a úplně klidně bazar. Napiš si do Ronalu o TL a máš to vyřešeny za polovic Pohledej tady na klubu je tom cely vlákno a funguje to spolehlivě. Zatím 100% úspěšnost zápisu. Prostě si kup kola třeba od firmy Borbet, najdi si u ronalu kola s tím samým rozměrem (průměr, šířka, ET), napiš jim, že potřebuješ TL k těm kolů, že sis je koupil třeba bez TL a oni ti ho pošlou, ty si s tím zajedeš na STK a pak na úřad zapsat. Vůbec se toho neboj. Je to mnohem lepší než jezdit se 14\". Citovat
Rejty Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Ty kola co jsi tam dal mám na autě já v 17\"........čím větší tím lepší Typáč se dá zařídit:) Citovat
Spangler Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 To jsou mi ale pozitivni novinky Jak to probiha potom po vystaveni TL? Je mi jasne, ze na dopravnim to nikdo resit nebude, potrebuji jen ten papir, ale co potom na STK, kdyz se znacka neshoduje s tim, co je v TL od Ronalu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.