Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Uz se opravdu tesim, zadek auta vypada se striskou fakt jinak, o 100% lepe. Kola shanim nakonec 15\", ciste z praktickeho duvodu - 16\" sice vypadaji lepe, ale jezdim s Pugem pomerne casto dlouhe vzdalenosti a na spotrebu a urcity komfort bohuzel koukat take musim. Zatim ale cekam a nechavam to na leto - ted toho stejne moc neni a obecne co si predstavuju ja se tezko z druhe ruky za slusny peniz shani :)

Jinak Pug je uz na zimnich...

Odesláno

jáááj všici dávají křídla..:) pekné to máš... taky dam křídlo, ale až budu mít aj boční nástavce blatníků:)

• O 3 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Po delsi dobe opet dotaz na rozmer kol - jak jet o s rozmerem ET? Co v praxi bude znamenat rozmer ET16 pri rozmeru 5,5J 14\" (guma 175x65). v TP mam ET34 pri stejnem rozmeru - je to problem pro TK nebo se ET neresi, pokud kolo pasuje?

Diky.

Odesláno

to nepoznají na to tak hledět nikdo nebude, to by musel být uplněj magor a vyznat se v tom, a z toho plecháče to stejně ani nevyčte ;) .. na 206 pásne ... při teto hodnotě bude kolo o 18mm víc ven než to s ET 34 ... mám taky s ET 16 takže mužu řict že pásne ;) a nic nikdo nepozná

[Edited on 9/2/13 13:08 by podolak2]

Odesláno

Zkusil jsem si to nahodit zbezne na fotku auta - co myslite? Ma to vubec smysl? Na nove nemam, tudiz nepripada v uvahu vetsi rozmer kvuli TP - na tento rozmer muzu nahodit gumy, ktere mam a plechace nechat na zimnich...

Uprimne trochu vaham, tak mi kazdy nazor pomuze.

487729_3845474914260_779952465_n.jpg

Odesláno

No ja bych 16ky dal nejradeji, ale jedine s typacem, jinak si to nelezjnu...to znamena vicemene nove + gumy = ranec :)

Pravdepodobne to necham spat a vybodnu se na to...poklice taky dobre :D

Odesláno

Ále, najdi si hliníky jaky chceš. Klidně 16\" a úplně klidně bazar. Napiš si do Ronalu o TL a máš to vyřešeny za polovic :) Pohledej tady na klubu je tom cely vlákno a funguje to spolehlivě. Zatím 100% úspěšnost zápisu. Prostě si kup kola třeba od firmy Borbet, najdi si u ronalu kola s tím samým rozměrem (průměr, šířka, ET), napiš jim, že potřebuješ TL k těm kolů, že sis je koupil třeba bez TL a oni ti ho pošlou, ty si s tím zajedeš na STK a pak na úřad zapsat. :) Vůbec se toho neboj. Je to mnohem lepší než jezdit se 14\".

Odesláno

Ty kola co jsi tam dal mám na autě já v 17\"........čím větší tím lepší:) Typáč se dá zařídit:)

Odesláno

To jsou mi ale pozitivni novinky :D

Jak to probiha potom po vystaveni TL? Je mi jasne, ze na dopravnim to nikdo resit nebude, potrebuji jen ten papir, ale co potom na STK, kdyz se znacka neshoduje s tim, co je v TL od Ronalu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...