Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dakujem za link :) niekedy sa mi určite zíde :)

a ten OTC ma aj neaku vypln vnutry??? :) original maju v nutri kovovu mriežku, na ktorej sa kondenzujú tie olejové výpary, ja by som tam narval neaku kovovu vatu alebo obyčajnu dratenku na riad..... ale celkom super lacne ťa to vyšlo :) niekedy musim zbastliť aj ja take niečo :) len ešte neviem z čoho :)

Odesláno

Jsem původně myslel, že oddechový filtr postačí, ale nestačí, tak jsem to vyřešil takto... Kdybych už neměl ten filtr tak by tam byla drátěnka - hned mě to napadlo (protože bratranec měl drátěnkou řešený vzduchový filtr na kozým dechu :D)

Tak jsem to dal tak viz. obrázek

post-41823-14109623610228_thumb.jpg

Odesláno

Jelikoš se mi to tak moc nelíbilo a filtr ťukal do kapoty...

.. tak jsem fitr dal doňitř...

zatim jsem ujel 20 km a vňitřek OCT je pěkně orosený olejem... takže si dokážu představit že za 1 tisíc km budu výlívat pár desítek ml oleje, který by v originální verzy zasíral škrtící klapku a v předešlém případě zasíral motorovou část a hlavně ovzduší...

Která verze je podle vás hezčí?

post-41823-14109623610553_thumb.jpg

Odesláno

Mně se líbí první varianta... jinak ten filtr bych tam nechal, furt lepší, když ty výpary jdou přes filtr, než kdyby to bylo naprázdno ... ;)

Jinak když ti to ťuká do kapoty, nejde to posadit níž ? Jinak doufám, že přihodíš návod :)

Odesláno

No tak navod myslim ze k tomu netreba...len plechovku neake dve udelatka na hadicu co kupis vo vodarenskych potrebach a je to.... inak varianta 1 je dobra len to posadit niz a nebo na filtr daj neaku penu alebocna kaporu zo spodu ju dat nech to netuka :) ale iak dobre to funguje...len predsa by som tam dal tu dratenku aby sa toho kondenzovalo vice a vsechno a tym sa menej ucpaval ten filtrik :)

Odesláno

Jak rika winco.... Postup jednoduchy... jinac nakonec bude varianta jedna, posaděna max co to šlo oc 1 cm níž + do foroty proužek gumy nalepeny za kapote.... a dratěnku tam dam taky ať se filtr tak brzo nezasere.....

:)

Odesláno

Perfektny zaklad odlshcovania...ja to mam udelane uz davno tak :P

Pak sa da este vyhodit kopu plastov z motora a co ja vim co veschjo este aalebo motorcek zadneho stieraca aj so stieracom to mamas napriklad dalsie 1kg mozna vic :)

Odesláno

Jo nebo před kazdou jizdou aplikovat klistýr to bude hned 5 kilo :D

jinak příští víkend přidám report o výměně stávajícího sání za RACELAND KIT...se těším na zvouček :)

Odesláno

No jasne..kazde kilo dole je dobre :) ...a k ttym plastom ono sa sice povie ze to ninicmoc nevazi ale ked sa to cele zrata tak to udela nekdy hoden :) a ide o vahu celeho auta a ne jedhoho kkusu :)

Odesláno

No tywoe....Je to měsíc co jsem objednával u Highperformanceparts sání s dodací lhůtou 3-10 dní a pánové mi nejsou schopní říct kdy ho budu mít doma.... Má jim dojet tento týden kamion z Německa, ale nevědí, jestli tam moje sání bude nebo ne... Potěš pámbů teda s tímto shopem....

Odesláno

Na OCT si riesil prechody gumovým tesnenim (O- kruzok) ? Olej obycajnu gumu casom nabobtnava. Odporucal by som tesnit silikonovou gumou alebo mosadz prispajkovat k plechovke.

V pripade spajkovania by namiesto mosadznych prechodiek stacili zvysky medenych kurenarskych trubiek.

Odesláno

;) John dík za pochvalu...

:myslim kdyby za kolonkou dodací lhůta uvedli: Na dotaz, či něco takovýho... ale 3-10 dní počítám, že mi to za týden dojde... Ale pravdou je, že i s dodací lhůtou 2 měsíce bych ho objednal stejně. Páč za tu cenu Raceland kit neseženu ani na ebay...

jinak co se týče OCT.... jj to je pravda s tou gumou.... Ale v OCT nemá těsnění zas tak důležitou roli, takže když se brzo nerozpadne, řešit to nemusím... Jinak v Hobbymarketu, jsem se snažil najít lepší variantu, než jsou mosazné udělátka, ale nepřišel jsem na to... Ale chtělo by to určitě něco lehčího...

Odesláno

Jak se jmenují tyto 2 hadice a jaký je jejich úkol?

Kamoš říkal, že jeden je prej \"podtlačák\" a druhej \"volnoběžák\"

Ptám se proto, že budu dávat nové sání, takže bez původního airboxu a chtěl bych vědět, jestli musejí být zavedeny no trubky sání mezi fitrem a škrtící klapkou - varianta 1.

A nebo se nebudu muset zabývat připojením hadic k trubce, ale zakončím je oddechovými filtříky - varianta 2.

post-41823-14109623736443_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...