winco Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 no parada kdes kupoval zvody,? a čo ťa vyšli?? daj link .....a z čeho je ten OCT?? taky nad tym uvažuju ....daj navod z čoho si to delal??? Citovat
Puo Odesláno 21. duben 2012 Autor Odesláno 21. duben 2012 Tak svody jsem kupoval od TA technix Germany přes jeden český eshop, konkretně http://motor--vyfuk.k-tuning.cz/17989/vyfukove-svody-peugeot-106-1-4-1-6-8v-od-96.html a vyšli na necelých 5000,- Jinak OCT jsem udělal z plechovky na chemopren... ještě nevím jestli bude 100% fongovat... až ho ověřím, udělám zvlášť topic na výrobu.... jinak mě zatim vyšel na 200,- Citovat
winco Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 dakujem za link niekedy sa mi určite zíde a ten OTC ma aj neaku vypln vnutry??? original maju v nutri kovovu mriežku, na ktorej sa kondenzujú tie olejové výpary, ja by som tam narval neaku kovovu vatu alebo obyčajnu dratenku na riad..... ale celkom super lacne ťa to vyšlo niekedy musim zbastliť aj ja take niečo len ešte neviem z čoho Citovat
Puo Odesláno 21. duben 2012 Autor Odesláno 21. duben 2012 Jsem původně myslel, že oddechový filtr postačí, ale nestačí, tak jsem to vyřešil takto... Kdybych už neměl ten filtr tak by tam byla drátěnka - hned mě to napadlo (protože bratranec měl drátěnkou řešený vzduchový filtr na kozým dechu ) Tak jsem to dal tak viz. obrázek Citovat
Puo Odesláno 21. duben 2012 Autor Odesláno 21. duben 2012 Jelikoš se mi to tak moc nelíbilo a filtr ťukal do kapoty... .. tak jsem fitr dal doňitř... zatim jsem ujel 20 km a vňitřek OCT je pěkně orosený olejem... takže si dokážu představit že za 1 tisíc km budu výlívat pár desítek ml oleje, který by v originální verzy zasíral škrtící klapku a v předešlém případě zasíral motorovou část a hlavně ovzduší... Která verze je podle vás hezčí? Citovat
FiFa_cze Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Ten filtr je tam celkem k ničemu, takže než si nechat klepat do kapoty, tak varianta 2 Citovat
Tom_206 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Mně se líbí první varianta... jinak ten filtr bych tam nechal, furt lepší, když ty výpary jdou přes filtr, než kdyby to bylo naprázdno ... Jinak když ti to ťuká do kapoty, nejde to posadit níž ? Jinak doufám, že přihodíš návod Citovat
winco Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 No tak navod myslim ze k tomu netreba...len plechovku neake dve udelatka na hadicu co kupis vo vodarenskych potrebach a je to.... inak varianta 1 je dobra len to posadit niz a nebo na filtr daj neaku penu alebocna kaporu zo spodu ju dat nech to netuka ale iak dobre to funguje...len predsa by som tam dal tu dratenku aby sa toho kondenzovalo vice a vsechno a tym sa menej ucpaval ten filtrik Citovat
Puo Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 Jak rika winco.... Postup jednoduchy... jinac nakonec bude varianta jedna, posaděna max co to šlo oc 1 cm níž + do foroty proužek gumy nalepeny za kapote.... a dratěnku tam dam taky ať se filtr tak brzo nezasere..... Citovat
Puo Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 He... Ani nevim proč jsem to neudělal dřív ! Vyhodil jsem rezervu a hever.... 15 kilo pryč Citovat
winco Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Perfektny zaklad odlshcovania...ja to mam udelane uz davno tak Pak sa da este vyhodit kopu plastov z motora a co ja vim co veschjo este aalebo motorcek zadneho stieraca aj so stieracom to mamas napriklad dalsie 1kg mozna vic Citovat
Puo Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 Jo nebo před kazdou jizdou aplikovat klistýr to bude hned 5 kilo jinak příští víkend přidám report o výměně stávajícího sání za RACELAND KIT...se těším na zvouček Citovat
winco Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 No jasne..kazde kilo dole je dobre ...a k ttym plastom ono sa sice povie ze to ninicmoc nevazi ale ked sa to cele zrata tak to udela nekdy hoden a ide o vahu celeho auta a ne jedhoho kkusu Citovat
Puo Odesláno 25. duben 2012 Autor Odesláno 25. duben 2012 No tywoe....Je to měsíc co jsem objednával u Highperformanceparts sání s dodací lhůtou 3-10 dní a pánové mi nejsou schopní říct kdy ho budu mít doma.... Má jim dojet tento týden kamion z Německa, ale nevědí, jestli tam moje sání bude nebo ne... Potěš pámbů teda s tímto shopem.... Citovat
Puo Odesláno 25. duben 2012 Autor Odesláno 25. duben 2012 Nový chladič chladí a kapalina neubývá nikde jinde, takže pecka ! Citovat
winco Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 celkom velky chladič ti ešte zamrzne v zime motor ale jinak krasa aaaaaaa to nie je jediny obchod s takou dodavacou lhutou Citovat
ivanh Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 Na OCT si riesil prechody gumovým tesnenim (O- kruzok) ? Olej obycajnu gumu casom nabobtnava. Odporucal by som tesnit silikonovou gumou alebo mosadz prispajkovat k plechovke. V pripade spajkovania by namiesto mosadznych prechodiek stacili zvysky medenych kurenarskych trubiek. Citovat
Puo Odesláno 25. duben 2012 Autor Odesláno 25. duben 2012 John dík za pochvalu... kdyby za kolonkou dodací lhůta uvedli: Na dotaz, či něco takovýho... ale 3-10 dní počítám, že mi to za týden dojde... Ale pravdou je, že i s dodací lhůtou 2 měsíce bych ho objednal stejně. Páč za tu cenu Raceland kit neseženu ani na ebay... jinak co se týče OCT.... jj to je pravda s tou gumou.... Ale v OCT nemá těsnění zas tak důležitou roli, takže když se brzo nerozpadne, řešit to nemusím... Jinak v Hobbymarketu, jsem se snažil najít lepší variantu, než jsou mosazné udělátka, ale nepřišel jsem na to... Ale chtělo by to určitě něco lehčího... Citovat
Puo Odesláno 28. duben 2012 Autor Odesláno 28. duben 2012 Jak se jmenují tyto 2 hadice a jaký je jejich úkol? Kamoš říkal, že jeden je prej \"podtlačák\" a druhej \"volnoběžák\" Ptám se proto, že budu dávat nové sání, takže bez původního airboxu a chtěl bych vědět, jestli musejí být zavedeny no trubky sání mezi fitrem a škrtící klapkou - varianta 1. A nebo se nebudu muset zabývat připojením hadic k trubce, ale zakončím je oddechovými filtříky - varianta 2. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.