johnypt Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Nazdar, mohlo sa niečo odpaliť, minule som cistil motorovy priestor utierkami na plasty pričom som striekal sprej na kontakty na baterku, dal som ho prilis vela a pri nastartovani mi motor nastartoval bezal cca 2 minuty isiel som sa pohnuť vsetko zhaslo, otocil som klucikom blikali kontrolky isiel som pozriet co sa deje vypol som klucik otvoril kapotu a pri baterke na plus tam bolo strasne vela toho spreja na kontakty utrel som to a motor bezal ako ma ... Mohlo sa niečo odpaliť?? ked mi to takto skratovalo? Citovat
Edison Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Jde o to, že se tedy mohly stát dvě věci: Buď se to skratlo a pak vypálilo (ale není mi jasné, proč bys stříkal sprejem na kontakty po celé baterce, když je to jen na kontakty), nebo jsi po aplikaci málo dotáhl svorky, což by mohlo způsobit to, že po určité době by se přebytek kapaliny na kontaktech vyhřál, svorka by se mohla nepatrně uvolnit a pak by se to na svorce mohlo vypálit. Tomu ale spíš nevěřím. Jestli něco mohlo odejít.. no.. jestli tam šlo o nějaké zajiskření, tak mohlo. Těžko ale říct co, elektronika zpravidla nemá ráda přepětí (které může v důsledku jiskření vznikat). Teď se zdá všechno OK? Jestli jo, tak prostě jen sledovat a sledovat... Citovat
johnypt Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 zatial to vyzera ok byť.... ide vsetko klima, stierace, okna, svetla vsetky, vyzera ze vsetko zatial ok .... Citovat
Edison Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Ještě uvidíš, co baterka... No.. bych se tím dál nezabýval... jen to tak nějak jedním půlokem hlídal... Citovat
JanoRS Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 neviem ci vsetky tie spreje su elekt. vodive. Nikedy je potrebne kontakty viac krat za sebou rozopnut a zapnut aby si ho odtial dostal prec (ten navod je na etikete). Bude to ako pise Edison, asi len ta svorka na okamih stratila kontakt... Pripadne to mozes napichnut na dia ak mas taku moznost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.