Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar, mohlo sa niečo odpaliť, minule som cistil motorovy priestor utierkami na plasty pričom som striekal sprej na kontakty na baterku, dal som ho prilis vela a pri nastartovani mi motor nastartoval bezal cca 2 minuty isiel som sa pohnuť vsetko zhaslo, otocil som klucikom blikali kontrolky isiel som pozriet co sa deje vypol som klucik otvoril kapotu a pri baterke na plus tam bolo strasne vela toho spreja na kontakty utrel som to a motor bezal ako ma ... Mohlo sa niečo odpaliť?? ked mi to takto skratovalo?

Odesláno

Jde o to, že se tedy mohly stát dvě věci: Buď se to skratlo a pak vypálilo (ale není mi jasné, proč bys stříkal sprejem na kontakty po celé baterce, když je to jen na kontakty), nebo jsi po aplikaci málo dotáhl svorky, což by mohlo způsobit to, že po určité době by se přebytek kapaliny na kontaktech vyhřál, svorka by se mohla nepatrně uvolnit a pak by se to na svorce mohlo vypálit. Tomu ale spíš nevěřím. Jestli něco mohlo odejít.. no.. jestli tam šlo o nějaké zajiskření, tak mohlo. Těžko ale říct co, elektronika zpravidla nemá ráda přepětí (které může v důsledku jiskření vznikat).

Teď se zdá všechno OK? Jestli jo, tak prostě jen sledovat a sledovat...

Odesláno

neviem ci vsetky tie spreje su elekt. vodive. Nikedy je potrebne kontakty viac krat za sebou rozopnut a zapnut aby si ho odtial dostal prec (ten navod je na etikete). Bude to ako pise Edison, asi len ta svorka na okamih stratila kontakt...:myslim Pripadne to mozes napichnut na dia ak mas taku moznost :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...