Guest tomasoizo Odesláno 8. květen 2005 Odesláno 8. květen 2005 Potřebuji pomoct.Mám ve své 206 originál rádio.Je to Blaupunkt typ 2030.Mám ovládání pod volantem které je ovšem napojené na konektor který do rádia nikam nejde zasunout.Poraďte jak na to aby mi ovládání fungovalo.A ještě jeden dotaz.Na středovém panelu mám jen displej s hodinami a uvažuji že ho vyměním za větší který ukazuje teplotu,spotřebu atd.Mám motor 1,4 a chci se zeptat jestli to má pal.PC a jestli tam ten větší displej bez problémů půjde zapojit. Citovat
hromadkal Odesláno 4. září 2005 Odesláno 4. září 2005 Když tam máš jenom hodiny tak tam nejde dat displej Citovat
ICEMAN Odesláno 1. červenec 2006 Odesláno 1. červenec 2006 S tím ovládáním pod volantam je to fakt divné. S tím by ti měli oradit v Peug. servisu. Nejideálnější by asi bylo zjistit jaké volné konektory u toho rádia jsou a jaký konektor je na konci toho ovládání. Možná nakonec zjistíš, že rádio sice originál je, ale ovládání pod volantem ne, nebo ža originál jsou oba díly, ale ovládání je k jinému rádiu (byly různé pro orig. rádio s MC a CD). A co se týká toho displeje, tak do toho bych nešel, protože se nejedná jen o výměnu displeje, ale spoustu elektroniky okolo, která do palub. počítače dodává informace. Ale i samotný dispej nepatří mezi levné záležitosti. Ale o dodělávání palub. počítačů je v sekci servis docela dost témat (protože jsem o tom i já uvažoval, tak poslední dobou tam přispívám dost často). Citovat
ICEMAN Odesláno 3. červenec 2006 Odesláno 3. červenec 2006 Až později jsem si uvědomil, že jsem někde (možná v Peug. servisu a možná tady na fóru) zaslechl, že ovládání rádia pod volant je zapojené přes BSI jednotku (to je takové to plato pod pojistkama pod volantem). Takže mrkni asi nejdřív tam, jestli ti ten konektor z ovládání nepasuje do nějakého konektoru tam... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.