Mildík Odesláno 15. duben 2012 Autor Odesláno 15. duben 2012 Pěkné, lávka taky OK, ale více mě zaujaly dva satáky No s těma satelitama, jsem šláp vedle , teď už vim taky, že to stačilo rozbočit, ale, nakonec to má smysl :D:roker Citovat
Mildík Odesláno 15. duben 2012 Autor Odesláno 15. duben 2012 Uplne parada Cumim jak puk, macky su potvory, mne by sa taketo nieco hodilo na nasu malu cicu co mame v byte ked mi 5x za noc zacne vyhravat na nervy a chce ist von z izby, sem a tam 5x za noc a musim jej stale otvarat. Aj nato sa da nieco vymysliet ? Určitě, vyříznout ve dveřích díru, a, dát do ní ten zavírací průlez, kterej prodávaj ve zverimexech, pravdou ovšem, je, že, pak ty dveře nejsou tak zvukotěsný :D:roker Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 až,na,ty,dvě,nepotřebné,čárky,v,názvu,vlákna,dobrý Citovat
Mildík Odesláno 15. duben 2012 Autor Odesláno 15. duben 2012 až,na,ty,dvě,nepotřebné,čárky,v,názvu,vlákna,dobrý Šťouro :D:roker, už jsem dlouho ze školy :D:roker Citovat
crazybiker Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 pekne pekne, take nieco by som mohol vymysliet aj ja :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.