Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to fakt paráda :) Přijdou mi ty zrcátka takovy velky na tu malinkatou 106ku, ale tak to je detail :) Vyřešil bych ten filtr, jak už tu bylo psáno, tak ti to saje teplej vzduch od motoru a to ti snižuje výkon. Zkus tu hrušku natáhnout pomocí nějakých trubek až před motor, co nejblíž k nárazníku. Nebo hod seriovku sání + vložku do airboxu od greenu :)

Jinak vzhledově to je krasavec :)

Odesláno

Ten filtr je teda úplně mimo, jak psal Ferry, dej vložku, pokud se ti nechce laborovat s filtrem ;) Jinak za mě ty m3 zrcátka teda ne a ty plastový lemy, bych stříknul do černýho matu, potom by to byl luxus... Jinak auto vypadá pěkně a zachovale :)

Odesláno

No filtr pořešim nebojte :) tady se to dela ale fakt na hovno, kdybych mel karbec jako má 1.4 tak by to bylo o něčem jinym no. Zrcatka neřešte, to byl dárek a hlavně origo mi nedrželi naštelovany a tyhle uplne parádně. Ale origo bych taky radši.;) jinak jsem rád že se Vám líbí.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak to je pecka :) Zase si to posunul o kus dál :) A ty mlhovky; mě připadá jakoby byla jedna mlhovka (ta pravá s tím mřížováním) a ta druhá jako přídavná dálka (s čirým sklem) :D Takže tak či tak bych to zapojil spíš jako přídavné dálky, protože ty využiješ podle mě víc, ale to je na tobě :)

Jinak teď už mi na autě k dokonalosti překáží jen zrcátka a černá lišta na dveřích. Když dáš origa zrcátka a sundáš lišty ze dveří, tak to bude fakt lahoda. :)

Odesláno

Díky za pochvalu, ty lišty budu řešit během léta. Jedinej duvod proc jsem je uz nesundal je ten, ze nejakej doveda ty dvere prestrikal a nesundal pritom tu listu, takze je pod ni vidět zástřik. :grr chtel bych tam nalepit origo origo samolepky z rallye s1 ale nevim kde je sehnat no. nevíte nekdo?:)

Odesláno

ahoj máš to fakt pěkný,jinak k těm polepum rally.když je budeš kupovat v peugeotu tak celá sada vychází na 3811kč,alena 106rallye foru v anglii jsem našel někoho kdo dělá ty samolepky za 40 liber,pokud bysi byl ochoten investovat půlku tak je koupím a kamarád v reklamce mi pak udělá par sad navíc,Budu je taky potřebovat na své rallye protože ted budu po laku.

tady odkaz do anglie:

http://www.106rallyeforum.com/forum2008/showthread.php?t=66113

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...