safo Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Ahoj, mám takový problém. Dnes mi za jízdy začal palubní počítač hlásit chybu elektroniky (něco takového electric faulty), na palubní desce se rozsvítila kontrolka dobíjení baterie. Po dalších 40 km začal palubní počítač hlásit chybu ABS, brzdového systému, řízení atd. Vypnul se posilovač řízení, přestalo hrát rádio, nemohl jsem stahovat elektrická okna až se mi auto nadobro zastavilo. Když ho zkouším nastartovat, auto ani neškytne, nic. Nevíte někdo co by s tím mohlo být? Napadl mě palubní PC....Děkuji Jinak mám P207, 1,4HDI 2007 rok Citovat
Cinicman Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Bez diagnostiky si tu asi neškrtneš, takže to je prvá vec, ktorú by som na tvojom mieste riešil... Citovat
pito.za Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Podla mna ti prestalo dobijat a potom nasledne si vymlatil baterku a tym padom nasledne ostatne hlasky [upravil dne 10/4/12 14:22 od pito.za] Citovat
Mishanthrope Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Podla mna ti prestalo dobijat a potom nasledne si vymlatil baterku a tym padom nasledne ostatne hlasky [upravil dne 10/4/12 14:22 od pito.za] Taky bych to tak viděl, zkus se podívat na alternátor. Citovat
pretekar Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Alternator alebo remen, skontroluj a zistis... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.