Cupi Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Kolegové Peugeoťáci 806, prosím poraďte. Mám Lancii Zetu 2l Turbo (lpg). Před 3 dny se mi hned po startu rozběhly na plný výkon sahary a začla blikat kontrolka STOP spolu s rozsvícenou kontrolkou přehřátí. Teplota na budíku byla jen cca na 75-80C a voda nevařila. Od té doby to pořád blbne. Někdy jdou jen sahary naplno, někdy svítí kontrolky. V servisu mi vyměnili 4 čidla teploty a problém přetrvává. Nemáte někdo zkušenost a neznáte příčinu? Moc dík za radu Citovat
Cupi Odesláno 8. duben 2012 Autor Odesláno 8. duben 2012 Prý tam jhsou 4 čidla. Ty měnili. Zda mezi ně patří i čidlo termostatu, to nevím. Mimochodem je k nim prej hroznej přístup. Citovat
JaninaS Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Musela jsem vyndat box na vzduchovy filtr abych se dostala k cidlu termostatu,pak jsem radne zahybala se svorkovnici i kabelem a problem vyresen.Trapilo me to 3 mesice,mozna vice,rady byly ruzne,jako treba malo oleje v motoru. Zkus,treba ti to take pomuze.J. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.