jvaculka1 Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 mam problem s fiat ulysse motor stale toci ale nechce chitit pozeral som aj cepadlo (cervena sipka )naftu taha z filtru a je vydet aj dalsim srubom (mdra sipka) ze ket tocim tak vitecie von len do trbiek ktore idu z cerpadla do motoru tak tam nic nejde. prosim o radu Citovat
LORD_mapiv Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 v jakým stavu máš žhavičky a žhavící relé? Citovat
crazybiker Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Z nicoho nic to prestalo fungovat? Alebo si neico na otm robil? vymienal? a pod? Skus odvzdusnit,rozvody su ok? kompresia je? zhavice? Citovat
jvaculka1 Odesláno 8. duben 2012 Autor Odesláno 8. duben 2012 Neviem zhavice ci su ok ale ked som pozeral cerpadlo aj kamos to pozeral tak to trubiek nejde nafta, Ano z nicoho nic to prestal vystupil som z auta a hned jak sem isiel naspet tak sa motor vypol a uz iba toci a nenabehne. rozvody su ok, este nez sa to stalo priatelka mi hovorila ze nieco je vo vyfuku ako keby sa tam nejake uhliky lietali. Citovat
jvaculka1 Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 Vcera mi to kamos dal na disgnostiku a vobec sa neda spojit s autom skusal dve koncovky a ziadna nesla a nakoniec skusil motor nastartovat sprejom a motor slape ako hodiny prosim o radu ako to vyriesit moj problem este jedna vec na ktoru som zabudol je ze uz dlho dobu sem tam iba som pocul vedla poistkovej skrinky prskat relatrko. Dakujem za skoru radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.