Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest mischko11
Odesláno

podla mna je to koli robovi lebo prinasa smolu tak sa ludia boja ,tiez nosim podkovu a aj stvorlistok a parkujem daleko od roba :xvul:blablabla

Odesláno

aby si nebol prekvapeny ze parkujes najblizsie odo mna z ludi co su to na fore /mozno okrem Derta123/. Ja mozem prist aj na starej 307ke alebo na 306ke alebo na 309ke alebo na 206ke staci si vybrat. A mozno mi kolega pozica 5008ku :o

Guest mischko11
Odesláno
aby si nebol prekvapeny ze parkujes najblizsie odo mna z ludi co su to na fore /mozno okrem Derta123/. Ja mozem prist aj na starej 307ke alebo na 306ke alebo na 309ke alebo na 206ke staci si vybrat. A mozno mi kolega pozica 5008ku :o

pohode aj autobusom,alebo ta zhodia z lietadla :D ja dojdem na ponorke :D

Odesláno

konecne to budem mat na zraz najblizsie od domu cca 2km takze aj peso s flaskou v ruke:D:aut to sa mi hadam ani motor nezohreje

[upravil dne 7.4.2012 22:09 od robozv]

Guest mischko11
Odesláno
To potom môžeš aj na takomto :D.

potrebuje pomocne kolieska :mad:

Guest mischko11
Odesláno
:roker keď všetko dobre dopadne tak prídem čakáme malého Peugeoťaka keď bude zraz mal by byť už na svete:super:papa

congratulations :super

Odesláno
Julo :D mal by som teda pozvat aj cupeckarov :aut

Janci vyskusat to mozes ale neviem ci pojdu bo oni su moc zazraty do KW pod kaputov a ne ist si posediet a pokecat mat pekne popoludnie .

Ale jedini zraz co mali bolo snami na Duchonke a odvtedy sa nedokazali na nicom dohodnut ani nic zorganizovat tak mozno by aj sli vyskusaj ich zavolat na Fb ich najdes :406 coupe CLUB SLOVAKIA:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...