Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zrazik super krasne prostredie na strednom slovensku malinke minus mototestu ze je hned popri dialnici :( skoda ze nas neprislo viac .

zase pekne straveny den s pohode ludmi .tesim sa na fotecky

ale ti motokary boli :super:super:super

Odesláno

Takže aj odo mňa:

Ďakujem Vám všetkým ktorý ste zavítali k nám na stredne Slovensko a zúčastnili sa ďalšieho putovného zrazu. Účasť si myslím bola hojná čo ma teší. Počasie bolo perfektne takže prekvapenie vyšlo. Ďakujem Jožkovi /červená 307cc/ za dobrý nápad so suvenírmi. A nakoniec musím poďakovať aj kolektívu motorestu formula za umožnenie usporiadania nášho zrazu a za motokárovú dráhu. Uvidíme sa na ďalšom zraze.

PS: Pastorek baner mam v pivnici a mam u teba pivo.

Odesláno

Este jedna vec ked som sa vozil s dcerkou manzelka to tocila na kameru a zabudla nas odfotit. Mohol by som poprosit ak niekto nahodou nas cvakol aby mi poslal foto na mail v plnom rozliseni? vopred dakujem:papa robertcsomor@gmail.com

Odesláno

Tak tiez sme teraz dorazili po nejakych povinnostiach.Dakujem organizatorom za pekne posedenie a stretnutie.

PS: manzelka pochvalila vsetko okolo zrazu.Tesi sa na dalsi.

Odesláno

Ďakujem ozrganizátorom a všetkým zúčastneným za pekné strávené popoludnie,škoda že by som sa nevošiel do motokáry.Rád som spoznal členov osobne.Teším sa už na ďalší zraz.Apropó toho spoločného foto je škoda .Bolo by super.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...