Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kurnik šopa aké husté reči tu sú :D:D:D:D:D:D:D:D asi začnem vážne trénovať nielen kondičku ale aj nejakú sebeobranu:D:D alebo si vezmem do kufra preistotu hasák:D:D

chlapci a značka auta nerozhoduje prídite aj na drevenom voze ale hlavné je že prídete:papa

Odesláno

...no a tiež problémy s prostatou robia svoje:D:D:D bude ti tá hodina navyše stačiť

To je síce pravda ale túto pliagu starších ľudí ešte nemám.

Idem skorej, ako vždy, dohodnúť podrobnosti s personálom a rozvešať výzdobu nech všetci vedia s kým majú dočinenia.

:myslim Rozmýšľam že tam vyvesím i baner Renaultfóra keď kaper príde na Megane, ja asi na Cliu a možno aj Cinicman na Twingu. :D

...a naspäť sa poveziem v sanitke s dolámanými končatinami. :D

ja mozem dojst na tatkovom Scenicu

Odesláno

Chlapi keď DERT trénuje robote tak ja som trénoval minulí výkend na svadbe :D.

Ak sa dobre pamätám tak DERT spomínal nejaké prasiatko :D:D:D :papa

Odesláno
nie ale domou to mam 2km:P

robo a čo to budeš tie 2km potom tlačiť?

Naspäť pôjdem tak isto cez ZV tak ťa domov odtiahnem :D.

Odesláno

Tak predbežne sa dohodnime kto ide od Trnavy po R1tke. Stretko na parkovisku pred predajňov Autocomodex (Škodovka) Nitrianska ul. (výpadovka z Trnavy na pravej strane) Je tam aj pumpa Slovnaft ale tá má malé parkovisko takže hned za pumpou od10.30 do 11 00hod. pridajte sa do konvoja Peugeotov ktoré povedie Megan (možno pustím k vedeniu Gedu a ja sa zavesím na koniec)

P.S ak niekto pojdete na tú Slovnaftku tak ak s nej vychádzate je tam STOPKA a dosť často ju kamerujú tak BACHA aby si niekto nepokazil nedeľu!!!!!!!:papa:papa:papa:papa:papa:papa

Odesláno

tak cca o 11:00 hod. odchod od Autocomodexu, beriem na vedomie a kludne môžem ísť aj na čele ale zase na tom netrvám, zatial sme dvaja. tak pome, pridajte sa ďalší.:D

Odesláno
tak cca o 11:00 hod. odchod od Autocomodexu, beriem na vedomie a kludne môžem ísť aj na čele ale zase na tom netrvám, zatial sme dvaja. tak pome, pridajte sa ďalší.:D

Duško ak pôjdeme dvaja je to jedno kto pôjde kde

Poznáš toto? Stado vede vúl a posledná je kráva :D:D:D:D:D:D

Odesláno
Tak predbežne sa dohodnime kto ide od Trnavy po R1tke. Stretko na parkovisku pred predajňov Autocomodex (Škodovka) Nitrianska ul. (výpadovka z Trnavy na pravej strane) Je tam aj pumpa Slovnaft ale tá má malé parkovisko takže hned za pumpou od10.30 do 11 00hod. pridajte sa do konvoja Peugeotov ktoré povedie Megan (možno pustím k vedeniu Gedu a ja sa zavesím na koniec)

P.S ak niekto pojdete na tú Slovnaftku tak ak s nej vychádzate je tam STOPKA a dosť často ju kamerujú tak

BACHA aby si niekto nepokazil

nedeľu!!!!!!!:papa:papa:papa:papa:papa:papa

Stop-ka tam už nie je, išla som tade minuly tyždeň...zelení tam síce stáli, ale čekovali semafory a vodičov, čo vychádzali von...:) Ja idem domov dnes..inak by som sa k vam pridala...prajem stastnu cestu do ZV

Odesláno

Pre info: po dialnici ZV - TT to trva 110 km/h cca 1,15hod.

Info pre tych co pridu od Žiaru nad Hronom: Pred Zvolenom cca 2km budu na dialnici dve benzinky oproti sebe myslim Agip za nimi sa dialnica rozdvojuje do prava na Zvolen a do lava na B.Bystricu. Pojdete na Bystricu do mierneho ľavotociveho kopčeka kde na horizonte na lavej strane bude vidiet drevenicu /stráže/ tam sa da zist z dialnice ale vy pojdete dalej po dialnici a cca 1km az tam sa ide z dialnice priamo na Kovacovu!!!!!!!!! OK?:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...