Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

my ideme po R1 ale neviem presne ako u nás to určuje 5mesačný syn:D avšak budeme označený vlajkou (ak ju nestratíme alebo nezabudneme:D )

Y2K má nejaký tréning aspoň tak niečo písal na FB

Odesláno

Nooo... my s Pipim budeme asi individualisti... :D

Ono robiť spanilku v 130ke na diaľnici nie je zrovna to pravé, čo by som si chcel v nedeľu užiť.

Nechcem sa nikoho dotknúť ale predo mnou na diaľnici nesmie byť nič (česť výnímkám) ... :roll

Odesláno

... Nechcem sa nikoho dotknúť ale predo mnou na diaľnici nesmie byť nič (česť výnímkám) ... :roll

Môžeš byť vodcom stáda. :D

Mimochodom, od Trnavy pôjde i kaper tak sa môžete spolčiť. Ja vám zase nedám šancu robiť si posmech a pôjdem o hodinu skôr.

staré auto + starý chlap + kopa vlajok = hodina navrch :D

Odesláno

... Nechcem sa nikoho dotknúť ale predo mnou na diaľnici nesmie byť nič (česť výnímkám) ... :roll

Môžeš byť vodcom stáda. :D

Mimochodom, od Trnavy pôjde i kaper tak sa môžete spolčiť. Ja vám zase nedám šancu robiť si posmech a pôjdem o hodinu skôr.

staré auto + starý chlap + kopa vlajok = hodina navrch :D

no a tiež problémy s prostatou robia svoje:D:D:D bude ti tá hodina navyše stačiť

Odesláno

Info pre nerozhodnych zajtra /v piatok/ okolo 18:00 chcem nahlasit predbezny pocet osob. Jasne ze sa bude dat dostolovat ak pride viac ludi. Tak som sa dohodol s majitelom.

PS: zacnite na nedelu trenovat budete to potrebovat !!!!!!!! /nepoviem co:aut pre istotu potrenujte cele telo/

[upravil dne 10.5.2012 16:01 od robozv]

Odesláno
no a tiež problémy s prostatou robia svoje:D:D:D bude ti tá hodina navyše stačiť

gedu pozor na jazyk moze sa stat ze tvoj prispevok Pastoek do nedele nezabudne:papa

do nedele a vzapati od nedele moze mat problemy s prostatou aj Gedu :D

nikto nevie dna ani hodiny, tak bacha na jazyk ;)

Odesláno

servus páni a dámy (ak tu nejáke sú), vyzerá to, že na 99% sa pridám aj ja a moja škatuľka :) posádku predbežne tvorím ja + závozník :) v akom casovom horizonte ide niekto od TT, ze som sa pridal do kolóny? ;)

Odesláno

...no a tiež problémy s prostatou robia svoje:D:D:D bude ti tá hodina navyše stačiť

To je síce pravda ale túto pliagu starších ľudí ešte nemám.

Idem skorej, ako vždy, dohodnúť podrobnosti s personálom a rozvešať výzdobu nech všetci vedia s kým majú dočinenia.

:myslim Rozmýšľam že tam vyvesím i baner Renaultfóra keď kaper príde na Megane, ja asi na Cliu a možno aj Cinicman na Twingu. :D

...a naspäť sa poveziem v sanitke s dolámanými končatinami. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...