Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno
Zdravím Jardo, jelikož už nejsem nejmladší, zapomněl jsem se zeptat a případně i zakoupit sadu filtrů... Když už budu dělat ty rozvody... Takže poprosím o ceny :

Palivo, olej, vzduch, případně pylový filtr...

Díky ( VF36BRFVE91052177 )

Ahoj,

filtry

olej Champion 82 Kč

vzduch Champion 167 Kč

palivo Meyle 158 Kč

kabina Corteco 267 Kč

Jarda

Ahoj, máš SZ. Beru :)

Odesláno

Ahoj

Mám dotaz jestli dokážeš sehnat tento díl který nikde není tak pochybuji

jde o toto BEH 8FH351311-271 | BEHR-HELLA nebo oe 6445.XC

Taak ukaž jak se s tím vypořádáš

Díky Jirka

Odesláno
Ahoj

Díky Jirka

1575 Kč - dodání tři týdny

Odesláno

Tak to si děláš srandu to není možný,jak si to dokázal

A potřebuješ to potvrdit jako závaznou objednávku?

Už jsi to někdy někomu sháněl nebo jsem vyjímka prý to běžně neodchází ale mě to prostě přestalo topit,výměna termostatu nepomohla tak určitě dle skoumání odešlo tohle diagnostika píše přídavný topení okruh1 a okruh2

čau Jirka

Odesláno
Ahoj

Díky Jirka

Dokonce ho můžeš mít už příští čtvrtek za příplatek 250 kč za expres z fabriky :)

Odesláno

Potřeboval bych originál stříbrné středové krytky do kol (po bazarech skoro nejsou) a peugeot šrouby na litá kola. Můžeš je nabídnout? Díky, viktor

Odesláno

Hoj, potřebuji zadní kotouče a destičky, rejdový čep na levé rameno

VIN: VF33CRHSB83134765

Spěchá to, volám..

[upravil dne 13/2/14 11:10 od 3Run]

Odesláno
Ahoj

Díky Jirka

Dokonce ho můžeš mít už příští čtvrtek za příplatek 250 kč za expres z fabriky :)

Tak to berustačí mi normální dodání ty tři týdny.Jak to tedy objednám?Jsi třída:super
Odesláno

Ahoj. Z nějakého důvodu nevidím jestli mi fungují SZ proto píšu sem. Kolik za zadní kotouče na VIN : VF33HRHYB83945352 ? Dík moc

Odesláno
Ahoj. Z nějakého důvodu nevidím jestli mi fungují SZ proto píšu sem. Kolik za zadní kotouče na VIN : VF33HRHYB83945352 ? Dík moc

Ahoj,

fungují, jen jsem včera nebyl vůbec, měl jsem celý den jednání a večer už jsem byl tak vyřízenej, že jsem si musel jít dát pivko.. ted to jdu vše zpracovávat.

Jarda

Odesláno

Ahoj,

fungují, jen jsem včera nebyl vůbec, měl jsem celý den jednání a večer už jsem byl tak vyřízenej, že jsem si musel jít dát pivko.. ted to jdu vše zpracovávat.

Jarda

Aha.. tak to se omlouvám... neukázalo mi to, že jsem nějakou SZ poslal...

Odesláno
Ahoj

Díky Jirka

Tak to berustačí mi normální dodání ty tři týdny.Jak to tedy objednám?Jsi třída:super

Pošli na rybka@autorozvody.cz závaznou objednávku (protože zboží od výrobce nejde vrátit) ve formátu, objednávám závazně to a to číslo zboží. Dodací adresu a telefon.

Jarda

Odesláno
Ahoj

Díky Jirka

Pošli na rybka@autorozvody.cz závaznou objednávku (protože zboží od výrobce nejde vrátit) ve formátu, objednávám závazně to a to číslo zboží. Dodací adresu a telefon.

Jarda

Dobře pošlu na tvuj email objednávku Ještě jednou díky. čau Jirka
Odesláno
čauvec Jardo,

potřeboval bych na Hondu Targu CRX 1,6 Esi 92Kw 1994 přední kotouče,destičky a opravnou sadu pístku,poradíš mi něco za rozumnou cenu a kvalitu.Díky Honza

Ahoj, přední kotouč Brembo 513 Kč kus, sada desek 734 Kč. Případně nabídnu i jinou začku.. opravka s pístkem Frenkit 314 kč

Odesláno
čauvec Jardo,

potřeboval bych na Hondu Targu CRX 1,6 Esi 92Kw 1994 přední kotouče,destičky a opravnou sadu pístku,poradíš mi něco za rozumnou cenu a kvalitu.Díky Honza

Ahoj, přední kotouč Brembo 513 Kč kus, sada desek 734 Kč. Případně nabídnu i jinou začku.. opravka s pístkem Frenkit 314 kč

Čauvec Jardo,díky za nabídku.

Vemu ty brembo destičky za 734 kč,opravnou sadu Frenkit za 314 kč 2x a ty kotouče bych vzal Brembo,ale ty sportovní cena 942 kč (sou to ty s drážkami,ať si rozumíme?) :myslim

Odesláno
čauvec Jardo,

Čauvec Jardo,díky za nabídku.

Vemu ty brembo destičky za 734 kč,opravnou sadu Frenkit za 314 kč 2x a ty kotouče bych vzal Brembo,ale ty sportovní cena 942 kč (sou to ty s drážkami,ať si rozumíme?) :myslim

No prob, hod mi to do SZ s adresou

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...