Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No zrcátka jsou dárek, ale hlavni duvod je ten, ze origo vubec nedrželi nastelovany tak jak jsem chtel. Podle sebe jsem je taky nechtel ale co se týče funkčnosti, tak jsem snima spokojenej. :D

Odesláno

kolečka sehnaný přes bazoš, byli ze saxa. Kupoval jsem si je tedka na tuhle sezonu a jsem rad že se líběj. Hledal jsem nejaky vzhledově rallye. na OZ nemam tak jsem koupil tyhle Aluteky. Cena byla super 2800 kč :D

Odesláno

jé, moje původní lemy:) Když je to ještě mk1 tak je v tom určitě ještě spi motor, viď? Jestli jo, tak by bylo nejsnazší přehodit ho za 1.4 spi motor, kterej je od pohledu nerozeznatelnej a už aspoň nějak jede

Odesláno

Já ty svoje sehnal taky za levno :D Celá sada za 2 litry :D Sice byly 2 malinko koply řikal chlápek, co to rovnal, ale všechno sem nechal srovnat, rozleštit a nalakovat :)

Odesláno

Taky dobrá cena :) co se týče motoru tak v tom jsem trosku amater ale je to klasika monovstřik 1.1, a práci při přehození motoru si nedovedu představit a hlavně ani nemam kdo by mi to udelal no, proto jsem chtel vedet jestli nema nekdo skusenost s upravou mího motoru no.

Odesláno

Taky že kašlu, někde jsem tu četl krasnou větu ,, rychle neznamená stylově,, toho se držim :) jo a ješte posilam fotečku z boku, kdo se vyzná tak uvidí jak jsou lemy rozšířený.

post-32836-14109623241023_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...