Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

tak se nám podařilo hodit do ventilačních otvoru na palubní desce desetikorunu. Docela rád bych ji vyndal. Taky mě začínají postupně zhasínat žárovičky na palubní desce, takže - jak se rozebere palubní deska? Snažil jsem se na to přijít, ale je to nějak moc šikovně zadeklovaný a nevím kde začít. Máte s tím někdo zkušenosti?

Odesláno

člověče já abych jezdil alespoň týden tak do toho musím hodit tisícovku :D

Jinak pokud chceš vyndat jenom přístrojovku tak stačí sundat ten rámeček okolo, povolit pár šroubů, vytáhnout opatrně přístrojovku a odpojit konektory nebo bovden pokud máš r.v. do 95, líp se to dělá s odmontovaným volantem.

Palubku jsem nedemontoval takže s tím ti neporadím.

Odesláno

Celou palubku jsem oddelaval na silvestra, zaclo tyct topeni, je to strasna prace, ale za odpoledne to jde udelat, akorat si sezen ty vyndavaci pripravky na radio, teda pokud tam original. Ja je nemel a strasne me to zdrzelo.

Odesláno

2 Stembi: byt tebou tak zacnu tim ze tam hodim jeste aspon kilo pac kvuli petce to nema cenu rozdelavat :)

jinak zacnes tim ze vyndas radio...potom sundas ten plast kolem hodin...je jenom zacvakajici takze opatrn plochym sroubovakem nebo necim to podeberes nejlepe pravy spodni \"roh\" a vycvaknes ty kraje. dostanes se k hodinam ktery odsroubujes pod tim jsou dalsi srouby ktery drzi celej ten stred a jeste musis odsroubovat ?6M? matky ktery jsou ve vnitrku diry po radiu...jestli mi rozumis?? :) jsou dve po stranach..kdyz tam strcis ruku tak bys na ne mel lehce natrefit :)

tak sundas ten prostredni panel a dostanes se k ovladani teploty a vzduchu...stahnes ty kolecka \"ovladaci\" a vycvaknes ten plast...pokud ti de o tyhle zarovky.

jestli ti de o zarovky na budicich tam k tem se dostanes tak ze sundas nejdriv sloupek pod volantem...potom ten plast co je kolem budiku a kdyz se ti to podari tak se dostanes k sroubum co ti drzej budiky...ty odsroubujes a potom budes asi ctvrt hodky kur*ovat a snazit se dostat ty budiky pravou stranou mezi volantem a palubkou ven...je to celkem porod ale da se to :) sem zapomnel ze na budikach jsou dva konektory....tak se je nesnaz stahnout silou....maji na sobe takovy packy ktery se musi odklopit...pojistka :)

jestli chses sundat upne celou palubku tak musis sundat i volant a v tvem pripade bych doporucoval odpojit baterku nebo dostanes airbagem do cumaku :) :) :)

a to je asi tak vsechno cim muzu radit...pac palubku sem nesundaval takze co dal uz nejak netusim...ale vsechno tohle by ses docet v knize \"Jak na to\" :)

Odesláno

covece ja ji sundaval. Mam r.v. 95 ale uz s konektorama. Sklopil jsem volant co nejvic dolu, oddelal z nej kryt a pak uz sem odsroubovaval pristrojovku. Presne jak pise Ludvik, musis to vypi*ovat ven. To samy nastane kdyz ji budes cpat tam. Priprav si sprosty slova. Volant sem nesundaval protoze mam v nem airbag. hodne stesti, me to ceka taky. Uz toho zas pulka nesviti.

Odesláno

Tak postup na demontáž už Ti napsali, s tím, že se určitě rozčílíš je to taky pravda. Já to zvládnul i bez demontáže volantu.

Ale jednu radu mám. Než dáš všechno dohromady, přesvěč se, že ti faká tachák. Já tam náhon dostal až napotřetí.

Přeju hondě trpělivosti

Odesláno

Hmm, tak jste mě docela vyděsili. Možná to přenechám odborníkům... Mimochodem jaký žárovky si mám koupit v případě, že se přece jenom rozhodnu ? Nefunguje mi osvětlení otáčkoměru, podsvícení hodin a teď zhaslo i počitadlo kilometru (displej).

Odesláno

Jo jde to zvládnout v pohodě, poprvé si trochu zanadáváš, odřeš si klouby apod. , ale až to budeš dělat po třetí jako třeba já tak už ti to půjde s prstem v nose :D

Mimochodem už mi zase nesvítí asi dvě žárovičky :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...