Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, chtěla jsem se jen zeptat, zda je možné někde koupit uzamykatelné víčko od nádrže na 306 (kombi). Ty dvířka na tu páčku se mi nezdají moc bezpečné. Díky

Odesláno
Napsán autorem Jirka Broz

Ahoj, kupoval jsem ho nedávno, mám sice 306 Hatchback r.v. 96, ale to snad bude stejný. Stálo 420,- a mám klid...

kupoval jsi to nekde na webu?? at mame predstavu jak to vypada

Odesláno

Kupoval jsem to v normálním kamenným obchodě v Rokycanech, na Webu jsem nic takovýho nenašel. Je to nějakej napůl univerzál, snad i na Fordy nebo na co.

Co se týká klíče (2 ks v balení), žádnej zázrak to neni, docela jednoduchej tvar. Ale pořád lepší něco pod tou příklopkou mít, protože nevim jak vy, ale já i když ji mám jakoby zacvaklou, tak ji prstem krásně otevřu...

Odesláno

Jste mě trošku vyděsili, tak jsem hned běžel, jestli to otevřu prstem, ale ani náhodou... Nevylučuju, že by to někdo neotevřel šroubovákem, ale to by se stejně asi neobešlo bez poškození celého blatníku... :( Tím chci říct, že škoda na ukradeném benzínu by byla zanedbatelná oproti škodě na autě...

Odesláno

Taktez bych mel velkej problem vicko otevrit prstem .. a jeste tam je na druhe strane jedno vicko slepy takze je to 50:50 ze se trefi a bude mit prsty jako sroubovaky :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já taky shánim víčko, protože se mi dvakrát stalo, že mi zmizelo trochu š?ávy z nádrže a vypadá to, že to otevřeli šroubovákem, protože mám trochu odštíplej lak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...