svorka Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 zdravím, chtěla jsem se jen zeptat, zda je možné někde koupit uzamykatelné víčko od nádrže na 306 (kombi). Ty dvířka na tu páčku se mi nezdají moc bezpečné. Díky Citovat
Jirka Broz Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Ahoj, kupoval jsem ho nedávno, mám sice 306 Hatchback r.v. 96, ale to snad bude stejný. Stálo 420,- a mám klid... Citovat
AKCZ Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 To je na specialni klic nebo jak to funguje? Citovat
Guest Ludweek Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Napsán autorem Jirka Broz Ahoj, kupoval jsem ho nedávno, mám sice 306 Hatchback r.v. 96, ale to snad bude stejný. Stálo 420,- a mám klid... kupoval jsi to nekde na webu?? at mame predstavu jak to vypada Citovat
Jirka Broz Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Kupoval jsem to v normálním kamenným obchodě v Rokycanech, na Webu jsem nic takovýho nenašel. Je to nějakej napůl univerzál, snad i na Fordy nebo na co. Co se týká klíče (2 ks v balení), žádnej zázrak to neni, docela jednoduchej tvar. Ale pořád lepší něco pod tou příklopkou mít, protože nevim jak vy, ale já i když ji mám jakoby zacvaklou, tak ji prstem krásně otevřu... Citovat
jbily Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Jste mě trošku vyděsili, tak jsem hned běžel, jestli to otevřu prstem, ale ani náhodou... Nevylučuju, že by to někdo neotevřel šroubovákem, ale to by se stejně asi neobešlo bez poškození celého blatníku... Tím chci říct, že škoda na ukradeném benzínu by byla zanedbatelná oproti škodě na autě... Citovat
AKCZ Odesláno 10. květen 2005 Odesláno 10. květen 2005 Taktez bych mel velkej problem vicko otevrit prstem .. a jeste tam je na druhe strane jedno vicko slepy takze je to 50:50 ze se trefi a bude mit prsty jako sroubovaky Citovat
Proky Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Já taky shánim víčko, protože se mi dvakrát stalo, že mi zmizelo trochu š?ávy z nádrže a vypadá to, že to otevřeli šroubovákem, protože mám trochu odštíplej lak. Citovat
lampa Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 tak tam dej nalepku seta diesel nebo bio nafta Citovat
Proky Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Myslim že na to by mi asi neskočili když mě už párkrát vybrali Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.