rotik2 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 ahoj borci peugeotou..som uplne new:o,407sw,,,.prosim o adresi vrakovisk peugeotou na slovensku,orig.je orig,,najlepsi emilom,,rotikrobert@gmail.com,,,dakujem,,,chcem cuvacie senz.+krabicku do kufra-radio rt 3al,4-,,a poradit o peugeot planet,vlastnim ju a chcem aby mi slo all,nielen diagn.pp200...dakujem moooc krasne:potlesk:roker Citovat
madrid4 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 :rokervitaj v klube skús tu http://www.renault-peugeot.sk/index.php/kontakt Citovat
merlin99 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Fuha,pan si to tu pomylil zjvane s kurzom \"spravime vsteko za teba\" podla toho postu:) co tak prestudovat si vlakna o tych temach? Citovat
fifi Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 vlastníš peugeot planet, a chceš, aby išlo všetko, nielen diagnostika PP2000...tomu nerozumiem, aký je rozdiel medzi peug. planet a diag PP2000 Citovat
rotik2 Odesláno 1. duben 2012 Autor Odesláno 1. duben 2012 Fuha,pan si to tu pomylil zjvane s kurzom \"spravime vsteko za teba\" podla toho postu:) co tak prestudovat si vlakna o tych temach?....ked nemas co k mojej odpovedi tak nerííííip:bacha a prestuduj si pravidla ty,,, Citovat
rotik2 Odesláno 1. duben 2012 Autor Odesláno 1. duben 2012 :rokervitaj v klube skús tu http://www.renault-peugeot.sk/index.php/kontakt ---dííííkes...obzriem to... Citovat
rotik2 Odesláno 1. duben 2012 Autor Odesláno 1. duben 2012 vlastníš peugeot planet, a chceš, aby išlo všetko, nielen diagnostika PP2000...tomu nerozumiem, aký je rozdiel medzi peug. planet a diag PP2000..no prostre chcem aby ked otvorim a nacita mi avto aby mi sli vsetky tie polozky,,,aj elektr.schema aj ta prva polozka, diag,,..ak to ide aj off line,,lebo ma to chce pripajat,,,a tak,,,skusim este guugliť... Citovat
Judes Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Prebehni si toto vlákno možno na niečo natrafíš, čo sa tíka tvojej problematiky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.