MilhausCorpse Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 A jsem tady zas.Parkovacího asistenta mám jakžtakž vyřešeného a teď další problém.Přečetl jsem si tady na fóru diskuse o dojezdu oken,a chtěl bych aby se mi po zamknutí centrálem zavřely i všechny okna.Mám centrál s jedním tlačítkam,takže superblokádu nemám.Okna mi jdou zavřít pouze pokud mám klíč v první poloze.Otázka je jestli stačí koupit třeba toto pro každé okno: http://alarmtuning.cz/alarm-tuning/autoalarmy/autoalarmy-pomocne-moduly/modul-dojezdu-oken-pri-aktivaci-autoalarmu-m-03.htm ? Nebo musí být něco jako toto? http://levnealarmy.cz/eshop/elektricke-stahovani-oken/jednotka-pro-dojezd-4-oken-aqr400.html A hlavně jak to zapojit? No a aby toho nebylo málo,tak se chci zeptat,zda je ten dojezd možný i pro střešní okno? Díky za rady.M Citovat
sannyray Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Mna by to tiez zaujimalo tiez som sa tu niekde na fore toto pytal no zatial ziadna odpoved. No mna zaujima hlavne ci by to neslo aj bez akeho kolvek pridavneho alarmu , proste napojit to na uz zabudovany central co mame v aute. Citovat
Návštěvník Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 http://www.levnealarmy.cz/eshop/elektricke-stahovani-oken/jednotka-pro-dojezd-4-oken-aqr400.html tady je možná to co hledáš a v dotazech pod tím je dotaz i na ten šíbr. Citovat
Vítek1 Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 to prvni je jen prodlouzeni zamikaciho impulzu nape pro vw kde kdyz nechac klic v zamikaci poloze tak dojedou okna. to druhe je pouzitelne ale me se to moc nelibi zavira to okna po jednom a ridi se podle pruchodu proudu coz muze byt problem pokud jsou okna zatuhla - chce to dobre nastavit pokud by to slo aktivovat v RJ taky by me to zajimalo ale to bude asi az u novejsich modelu. Citovat
MilhausCorpse Odesláno 31. březen 2012 Autor Odesláno 31. březen 2012 Tak teď už z toho jsem úplně mimo.Co teda potřebuju? A ještě k té ŘJ jak psal Vítek1.Ten prodlužovací impuls se v ní dá aktivovat? Citovat
Vítek1 Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 ty nepotrebujes prodlouzenej impulz! to peugeot vubec nevyuziva! pro tebe jedine ta druha varianta ale bude ti to zavirat okna po jednom Citovat
MilhausCorpse Odesláno 31. březen 2012 Autor Odesláno 31. březen 2012 ty nepotrebujes prodlouzenej impulz! to peugeot vubec nevyuziva! pro tebe jedine ta druha varianta ale bude ti to zavirat okna po jednom Už chápu:aut Nevíš o nějakém modulu,který by zavíral okna naráz? Citovat
Vítek1 Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 dodelavanej nelze ten modul musi poznat ze okno dojelo a to pozna zvetrenim pruchodu proudu. Jedine by jsi pouzil 4 ty moduly na kazde okno jeden Citovat
MilhausCorpse Odesláno 31. březen 2012 Autor Odesláno 31. březen 2012 dodelavanej nelze ten modul musi poznat ze okno dojelo a to pozna zvetrenim pruchodu proudu. Jedine by jsi pouzil 4 ty moduly na kazde okno jeden A sakra:grr:grr:grr Citovat
Vítek1 Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 nebo jinak jeste jsem nevidel modul kterej by zvladl monitorovat vsechny vetve on je totiz silovej a jde prez nej proud do motorku oken. i kdyz se podivas na ten co jsi dal odkaz tak pisou 15A na vetev x 4 to je 60A to by bylo tak napojit primo na baterku Citovat
MilhausCorpse Odesláno 31. březen 2012 Autor Odesláno 31. březen 2012 No a kdybych teda chtěl aby mi do spínačů oken šel proud i po vytažení klíčku třeba 20sec.tak to udělám jak? Citovat
Vítek1 Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 no teoreticky tam dat nejake casove rele. U 2002 a nahoru jde ovladat okna i po vytazeni klicku dokud neotevres dvere a nebo je tam jeste nejaky cas. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.