Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A jsem tady zas.Parkovacího asistenta mám jakžtakž vyřešeného a teď další problém.Přečetl jsem si tady na fóru diskuse o dojezdu oken,a chtěl bych aby se mi po zamknutí centrálem zavřely i všechny okna.Mám centrál s jedním tlačítkam,takže superblokádu nemám.Okna mi jdou zavřít pouze pokud mám klíč v první poloze.Otázka je jestli stačí koupit třeba toto pro každé okno:

http://alarmtuning.cz/alarm-tuning/autoalarmy/autoalarmy-pomocne-moduly/modul-dojezdu-oken-pri-aktivaci-autoalarmu-m-03.htm

?

Nebo musí být něco jako toto?

http://levnealarmy.cz/eshop/elektricke-stahovani-oken/jednotka-pro-dojezd-4-oken-aqr400.html

A hlavně jak to zapojit?

No a aby toho nebylo málo,tak se chci zeptat,zda je ten dojezd možný i pro střešní okno?

Díky za rady.M

Odesláno

Mna by to tiez zaujimalo tiez som sa tu niekde na fore toto pytal no zatial ziadna odpoved. No mna zaujima hlavne ci by to neslo aj bez akeho kolvek pridavneho alarmu , proste napojit to na uz zabudovany central co mame v aute.

Odesláno

to prvni je jen prodlouzeni zamikaciho impulzu nape pro vw kde kdyz nechac klic v zamikaci poloze tak dojedou okna.

to druhe je pouzitelne ale me se to moc nelibi zavira to okna po jednom a ridi se podle pruchodu proudu coz muze byt problem pokud jsou okna zatuhla - chce to dobre nastavit

pokud by to slo aktivovat v RJ taky by me to zajimalo ale to bude asi az u novejsich modelu.

Odesláno
ty nepotrebujes prodlouzenej impulz! to peugeot vubec nevyuziva! pro tebe jedine ta druha varianta ale bude ti to zavirat okna po jednom

Už chápu:aut Nevíš o nějakém modulu,který by zavíral okna naráz?

Odesláno

nebo jinak jeste jsem nevidel modul kterej by zvladl monitorovat vsechny vetve on je totiz silovej a jde prez nej proud do motorku oken. i kdyz se podivas na ten co jsi dal odkaz tak pisou 15A na vetev x 4 to je 60A to by bylo tak napojit primo na baterku :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...