309GT Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Čau,mám pár otázek na majitele kabrioletů Peugeotů 205/306 nebo jiných s plátěnou střechou. Budu nejspíš kupovat 306ku v cabriu,má horší zadní okénko,zajímá mě tedy kde se nechá sehnat,popřípadě opravit (je zašlé a jakoby kalné) Pak jak se staráte o plátno?Musí se nějak voskovat nebo napouštět? Na co si dát před koupí největšího \"majzla\" abych hned neměl nějakou velkou investici? Co pro jistotu hned promazat na mechanizmu sklápění střechy a podobně? 306ku mám doma (normální) tak že první po čem jsem šel byla náprava,motor (1.6) a tak,tak že to už tak nějak vím co a jak,ale bude to první kábro tak abych se nespálil. Díky za rady a názory Citovat
MirekCC Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 206 má kovovou , zkusím ti pogooglit Citovat
genzer Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 http://aukro.cz/peueot-306-cabrio-zadni-okno-i2204360826.html Citovat
Tom_206 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Tak jsem se ti zeptal kámoše, na oba kabriolety s plátěnou střechou používá takovej \"kit na plátěný střech\" od Autoglym Tím to ošetříš, opláchneš a naimpregnuješ... Na XX let starý 205 vypadala střecha potom jak nová ... když přejdeš a promažeš ten mechanismus, bude jedině dobře Jinak ještě zkoukni těsnění mezi střechou a karosérií, abys neměl při prvním dešti louži v autě http://www.carlocar.cz/autoglym-fabric-hood-maintenance-udrzba-platenych-strech-kit-i177.html [upravil dne 29/3/12 07:20 od Tom_206] Citovat
309GT Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 Díky chlapi Genzer : Super,díky,čekal jsem větší pálku za to okno,ale že je na zip jsem netušil Včera jsem tam byl dát zálohu a vypadá to že by nemuselo být úplně v háji,spíš je zašlý a nechá se snad i renovovat,každopádně tam ale časem půjde nový,ať to vypadá jak má Mirek CC : Díky,nad 206 jsem taky uvažoval,ale nakonec jsem se zakoukal do 306ky,pak asi časem přibude hard-top:D Koukal jsem i na 307cc ale jsou pořát docela v ceně mimo můj rámec....Třeba do budoucna Tom 206 : Koukal jsem i na Meguire\'s (moje úchylka) a taky něco dělaji,čištění a impregnace vyjde asi na 700kč,což neni tak strašný.Jinak těsnění budu zkoušet ohněm,jedu pro to v sobotu a má pršet Ještě mě napadla jedna věc,nemáte někdo v kabriu woofer v kufru?Je to slyšet i uvnitř když je stahnutá střecha? Do předních dveří a do zadu jdou MTXa a tlumení,ale ten woofer mě vrtá hlavou,aby to neslyšeli víc lidi venku než já uvnitř Citovat
Tom_206 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Meguiar\'s je hodně dobrá a kvalitní autokosmetika, tuhle úchylku chválím Co jsem se ptal kámoše, tak oboje zkoušel ale s AG má prý lepší zkušenosti. S tím deštěm, když vidím jak prší už teď, tak to bude fakt zkouška ohněm Přeju hodně štěstí Citovat
309GT Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 Díky Bude to sranda,no,ale štve mě to,první víkend a jezdit se střechou,snad se to počasí brzo umoudří. Jinak AutoGlym je taky mazec,to je pravda.Už se těšim až to budu patlat po dlouhý době zase na Peugeota Citovat
Tom_206 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 To by mě štvalo asi ze všeho nejvíc...koupit kabriolet a hned takový hnusný počasí .... Já doufám, že se na další Vysočině ukážeš už s Pugem Jinak jak jsem koukal na Vysočině, parádní stickerbomb na megane ) do poslední chvíle se mi nechtělo věřit, že to je fólie Citovat
309GT Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 Díky,jak jsem někde psal,je to povedená fólie,a docela kvalitní.Včera jsem to sundaval a drželo to jako židovká víra,až jsem se bál o barvu:D Příští Vysočina bude určitě s pugem,jestli bude na podzim tak ještě letos Ono to v sérii zase moc dlouho nebude,už mám vybranej podvozek a ještě přijde pár věcí a možná jiný kola (ˇjsou na tom cyclony) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.