Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pár otázek na "kabrioletáře"

Recommended Posts

Odesláno

Čau,mám pár otázek na majitele kabrioletů Peugeotů 205/306 nebo jiných s plátěnou střechou.

Budu nejspíš kupovat 306ku v cabriu,má horší zadní okénko,zajímá mě tedy kde se nechá sehnat,popřípadě opravit (je zašlé a jakoby kalné)

Pak jak se staráte o plátno?Musí se nějak voskovat nebo napouštět?

Na co si dát před koupí největšího \"majzla\" abych hned neměl nějakou velkou investici?

Co pro jistotu hned promazat na mechanizmu sklápění střechy a podobně?

306ku mám doma (normální) tak že první po čem jsem šel byla náprava,motor (1.6) a tak,tak že to už tak nějak vím co a jak,ale bude to první kábro tak abych se nespálil.

Díky za rady a názory :papa

Odesláno

Tak jsem se ti zeptal kámoše, na oba kabriolety s plátěnou střechou používá takovej \"kit na plátěný střech\" od Autoglym ;)

Tím to ošetříš, opláchneš a naimpregnuješ... Na XX let starý 205 vypadala střecha potom jak nová :)

... když přejdeš a promažeš ten mechanismus, bude jedině dobře :) Jinak ještě zkoukni těsnění mezi střechou a karosérií, abys neměl při prvním dešti louži v autě :D

http://www.carlocar.cz/autoglym-fabric-hood-maintenance-udrzba-platenych-strech-kit-i177.html

:)

[upravil dne 29/3/12 07:20 od Tom_206]

Odesláno

Díky chlapi :super

Genzer : Super,díky,čekal jsem větší pálku za to okno,ale že je na zip jsem netušil :o Včera jsem tam byl dát zálohu a vypadá to že by nemuselo být úplně v háji,spíš je zašlý a nechá se snad i renovovat,každopádně tam ale časem půjde nový,ať to vypadá jak má :)

Mirek CC : Díky,nad 206 jsem taky uvažoval,ale nakonec jsem se zakoukal do 306ky,pak asi časem přibude hard-top:D Koukal jsem i na 307cc ale jsou pořát docela v ceně mimo můj rámec....Třeba do budoucna :D

Tom 206 : Koukal jsem i na Meguire\'s (moje úchylka) a taky něco dělaji,čištění a impregnace vyjde asi na 700kč,což neni tak strašný.Jinak těsnění budu zkoušet ohněm,jedu pro to v sobotu a má pršet :(

Ještě mě napadla jedna věc,nemáte někdo v kabriu woofer v kufru?Je to slyšet i uvnitř když je stahnutá střecha? Do předních dveří a do zadu jdou MTXa a tlumení,ale ten woofer mě vrtá hlavou,aby to neslyšeli víc lidi venku než já uvnitř:D

Odesláno

Meguiar\'s je hodně dobrá a kvalitní autokosmetika, tuhle úchylku chválím :) Co jsem se ptal kámoše, tak oboje zkoušel ale s AG má prý lepší zkušenosti.

S tím deštěm, když vidím jak prší už teď, tak to bude fakt zkouška ohněm :D Přeju hodně štěstí ;)

Odesláno

Díky :D Bude to sranda,no,ale štve mě to,první víkend a jezdit se střechou,snad se to počasí brzo umoudří. Jinak AutoGlym je taky mazec,to je pravda.Už se těšim až to budu patlat po dlouhý době zase na Peugeota :D

Odesláno

To by mě štvalo asi ze všeho nejvíc...koupit kabriolet a hned takový hnusný počasí :D .... Já doufám, že se na další Vysočině ukážeš už s Pugem :)

:xvul Jinak jak jsem koukal na Vysočině, parádní stickerbomb na megane :)) do poslední chvíle se mi nechtělo věřit, že to je fólie :mrk

Odesláno

Díky,jak jsem někde psal,je to povedená fólie,a docela kvalitní.Včera jsem to sundaval a drželo to jako židovká víra,až jsem se bál o barvu:D Příští Vysočina bude určitě s pugem,jestli bude na podzim tak ještě letos :D Ono to v sérii zase moc dlouho nebude,už mám vybranej podvozek a ještě přijde pár věcí a možná jiný kola (ˇjsou na tom cyclony)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...