Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

S těma skořepina je to takovy všelijaky. Levny skořepiny váží s pojezdama stejně jako origo sedačky, možná ušetříš 1-2kg. Chce to koupit dražší lepší skořepiny a pak na tom nějáky kilčo uděláš :)

Odesláno

celkově jde udělat hodně na discích....

točivá hmota....řemenice z leteckého duralu

kola ¨třeba OZ ultrelegherra nebo TD pro race,-3....

výfuk....

ohlučnění pod kobercema...

sedačky. ale kvalitní skočepiny....

když to budeš chtít hnát do extremu, tak karbon panely místo dveřních výplní a tak

Odesláno

Netusim kolko moze vazit orig. RC sedacka :) Ale co som pozeral nejake sedacky, tak sklapacie mali okolo 13kg a pevne skrupiny mali okolo 8kg + este k tomu treba samozrejme pripocitat konzolu na sedacku + /- 3kg ...

Disky mam vyhliadnute presne ako pises TD Pro race 1.2 , biele ... 17\" maju 7.9 Kg ...

Remenicie som nepozeral, ci sa daju kupit na RC ci nie, alebo sa davaju vyrobit ...

Vyfuk , tak najradsej by som komplet vyfuk + zvody od A-M-A a bol by pokoj , len ta cena nie je pekna ...

Videl som ze odstranovali aj to odhlucenie z podlahy a podobne veci, ale tak to uz je extrem :) Zase aby bolo to auto pouzitelne na bezne vozenie ... Chcelo by to druhe auto na zimu , to by bolo idealne ... RC odlahcit a vyladit na leto a na zimu nejaku popolnicu, len aby to islo :D Ale kto by zivil dve auta a nemame uz doma ani kde dat dalsie auto ...:roll Cize budem musiet robit nejaky kompromis, aby bolo auto aj pouzitelne :)

No nic, pocka sa do jari, odvazim tu RC sedacku , vyhodim co uznam za vhodne a pojdem auto zase odvazit a uvidim na com som :D

Odesláno

Při odlehčování jsou kola základ :) ušetřeny 1kg váhy na kolech je jako bys vyhodil něco z auta o váze cca 7kg :) Takže jak píše rejty, dural řemenice, lehky kola, odlehčenej setrvák, keramicky kotouče :D a už ty éčka licou :D

Odesláno

Tak v tom případě se dopředu hlasím o ty věci co vyhážíš :D

Kola, sedačky, co že tam máš dál??? :)

Je to samozřejmě Tvoje auto, ale já bych RC takhle nepitval, protože v té sérii mi to přijde přesně na hraně kompromisu sportovní verze a pohodlí - samozřejmě záleží taky, kde bydlíš...Já když mám na 17tkách a sportovním podvozku přejet v Praze koleje, tak si to dvakrát rozmyslím...Nezapomeň, že když vyhodíš tapec, tak se zvedne hluk v kabině, to samý s tím výfukem...A jet pak s takovým to autem na dovolenou 700km je na zbláznění...

Moje doporučení - kola určitě hmotnost ušetří a ničemu to nevadí (OZ dobrá volba), zkusil bych gelovou baterku...

Odesláno

FiFa_cze: To mi je jasne, ze kolesa su dost podstatne :) Otec ma letne 15-tky na Berlingu , takze na jar mu ich ukradnem na skusku ( ak budu pasovat ) a nahodim na RC, uvidim ako auto s nimi pojde :)

The_DoctoR: Ak sa mi bude chciet, tak zajtra tu jednu sedacku vyhodim a pokusim sa ju odvazit, aj ked nemame doma poriadnu vahu :roll , nieco vymyslim ...

Tommy002: Tak ked tie veci vyhodim, predavat ich nebudem , sak keby nahodou chcem neskor RC predat, kto by mi ho kupil bez interieru :D a pokial budu prachy a kupim nove disky, tak atlantisy necham na zimu :)

Tak mas pravdu ze v serii je to dobry kompromis, ale chcem aby to islo o cosi lepsie ... Ja byvam na dedinke, kde nic, tu nic, koniec sveta , tu ani ludia nevedia co su to kolaje :D Najblizsie mesto mam 20km , takze to je uplne v pohode :) Keby tu trochu opravili asfalt a diery , tak je tu radost jazdit :) Skor ma trapia srnky co mi prebehuju cez cestu , cakam kedy nieco trafim :D ...

Co sa tyka hluku, v tom je trochu problem , vyhadzane sedacky a tapacir som uz mal ( su tu fotky ) a bolo to tak na hrane :) akurat ... Keby mam nejaky iny vyfuk, asi by to uz dost hucalo a mi to vadilo, bohvie :) zalezi samozrejme ako by to hucalo ... A ako si pisal, dovolenka a podobne , to ma netrapi, pretoze s autom beham fakt len po okoli , v rozmedzi tak 200km , ziadne dlhe trate sa s autom nerobia :)

A v najhorsom pripade :D:D

post-40265-14109628499427_thumb.jpg

OZ Ultraleggery som pozeral, lenze tie sa nerobia 17\" 4x108 v bielej farbe :roll , takto to vidim na tie Pro race ... S gelovou baterkou netusim ako to je :) ci sa da bezne kupit , cena , zivotnost , atd ...

Odesláno

Dnes ked som behal po zbernych surovinach, tak mi akurat volali ze mam nalepku hotovu , tu do stredu volantu ... Takze pravo som to nalepil , nie je to 100% ale vyzera to celkom dobre , uz sa mi s tym srat nechce , takze to zatial nechavam takto :D

imag1514.jpgimag1517g.jpg

Este stale nie je vymyslene uchytenie toho klaksonu , neviem co s tym :myslim takze zatial to asi nahodim aj s tym kruhom , aj ked tak sa mi to moc nepaci , casom sa to hadam doladi :bacha

No a objednal som si aj nove koberce , len predne :) zadne pojdu aj tak prec, ked sa bude odlahcovat :D

53406421.jpg

Osram diadem ziarovky do smeroviek su uz tiez na ceste ....

:papa

Odesláno

Tak znak je o 100% lepší než ta celočervená mrcha :roker Koberečky budou vypadat dobře, taky bych si rád nechal takovy vyrobit, ale bohužel mám kamarády prasata a tak musím mít gumovy :D

Odesláno

:) Nakoniec som objednavku na koberceky zrusil :D , objednaju sa neskor , lebo som si kupil tieto dve srandy :D

Cierno biele SCHROTH ... 3 bodove , vzadu odpojitelne ...

post-40265-14109628507405_thumb.jpg

Este ich nemam doma, fotka len z netu :) Povodne som ich nechcel teraz kupovat, ale boli za dobru cenu, tak som nevahal ...

:papa

[upravil dne 13/12/12 16:00 od ericc64]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nuda je svina, pustil som sa do toho :aut:super ,, Pasy maju nakoniec zlte napisy, ale to je fuk :)

imag1553o.jpg

imag1555p.jpg

imag1562l.jpg

imag1567e.jpg

Veskera spina sa pojde ocistit ...

imag1565w.jpg

imag1569u.jpg

Pojdem dat do pucu trochu aj predne sedacky , kupil som pripravok na alcantaru a kozu , trochu to s tym prebehnem + este predtym prebehnem alcantaru smirglom, zbavim sa zmoliek , atd ...

Zajtra mam o zabavu postarane :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...