FiFa_cze Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 S těma skořepina je to takovy všelijaky. Levny skořepiny váží s pojezdama stejně jako origo sedačky, možná ušetříš 1-2kg. Chce to koupit dražší lepší skořepiny a pak na tom nějáky kilčo uděláš Citovat
Rejty Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 celkově jde udělat hodně na discích.... točivá hmota....řemenice z leteckého duralu kola ¨třeba OZ ultrelegherra nebo TD pro race,-3.... výfuk.... ohlučnění pod kobercema... sedačky. ale kvalitní skočepiny.... když to budeš chtít hnát do extremu, tak karbon panely místo dveřních výplní a tak Citovat
ericc64 Odesláno 12. prosinec 2012 Autor Odesláno 12. prosinec 2012 Netusim kolko moze vazit orig. RC sedacka Ale co som pozeral nejake sedacky, tak sklapacie mali okolo 13kg a pevne skrupiny mali okolo 8kg + este k tomu treba samozrejme pripocitat konzolu na sedacku + /- 3kg ... Disky mam vyhliadnute presne ako pises TD Pro race 1.2 , biele ... 17\" maju 7.9 Kg ... Remenicie som nepozeral, ci sa daju kupit na RC ci nie, alebo sa davaju vyrobit ... Vyfuk , tak najradsej by som komplet vyfuk + zvody od A-M-A a bol by pokoj , len ta cena nie je pekna ... Videl som ze odstranovali aj to odhlucenie z podlahy a podobne veci, ale tak to uz je extrem Zase aby bolo to auto pouzitelne na bezne vozenie ... Chcelo by to druhe auto na zimu , to by bolo idealne ... RC odlahcit a vyladit na leto a na zimu nejaku popolnicu, len aby to islo Ale kto by zivil dve auta a nemame uz doma ani kde dat dalsie auto ... Cize budem musiet robit nejaky kompromis, aby bolo auto aj pouzitelne No nic, pocka sa do jari, odvazim tu RC sedacku , vyhodim co uznam za vhodne a pojdem auto zase odvazit a uvidim na com som Citovat
FiFa_cze Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Při odlehčování jsou kola základ ušetřeny 1kg váhy na kolech je jako bys vyhodil něco z auta o váze cca 7kg Takže jak píše rejty, dural řemenice, lehky kola, odlehčenej setrvák, keramicky kotouče a už ty éčka licou Citovat
The_DoctoR Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Už aby bylo jaro.. Jsem zvědavej:D Citovat
Tommy002 Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Tak v tom případě se dopředu hlasím o ty věci co vyhážíš Kola, sedačky, co že tam máš dál??? Je to samozřejmě Tvoje auto, ale já bych RC takhle nepitval, protože v té sérii mi to přijde přesně na hraně kompromisu sportovní verze a pohodlí - samozřejmě záleží taky, kde bydlíš...Já když mám na 17tkách a sportovním podvozku přejet v Praze koleje, tak si to dvakrát rozmyslím...Nezapomeň, že když vyhodíš tapec, tak se zvedne hluk v kabině, to samý s tím výfukem...A jet pak s takovým to autem na dovolenou 700km je na zbláznění... Moje doporučení - kola určitě hmotnost ušetří a ničemu to nevadí (OZ dobrá volba), zkusil bych gelovou baterku... Citovat
The_DoctoR Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Tommy002: Tjn.. Praha vs profil na /40 a do toho tvrdej podvozek absolutně o ničem.. Citovat
ericc64 Odesláno 12. prosinec 2012 Autor Odesláno 12. prosinec 2012 FiFa_cze: To mi je jasne, ze kolesa su dost podstatne Otec ma letne 15-tky na Berlingu , takze na jar mu ich ukradnem na skusku ( ak budu pasovat ) a nahodim na RC, uvidim ako auto s nimi pojde The_DoctoR: Ak sa mi bude chciet, tak zajtra tu jednu sedacku vyhodim a pokusim sa ju odvazit, aj ked nemame doma poriadnu vahu , nieco vymyslim ... Tommy002: Tak ked tie veci vyhodim, predavat ich nebudem , sak keby nahodou chcem neskor RC predat, kto by mi ho kupil bez interieru a pokial budu prachy a kupim nove disky, tak atlantisy necham na zimu Tak mas pravdu ze v serii je to dobry kompromis, ale chcem aby to islo o cosi lepsie ... Ja byvam na dedinke, kde nic, tu nic, koniec sveta , tu ani ludia nevedia co su to kolaje Najblizsie mesto mam 20km , takze to je uplne v pohode Keby tu trochu opravili asfalt a diery , tak je tu radost jazdit Skor ma trapia srnky co mi prebehuju cez cestu , cakam kedy nieco trafim ... Co sa tyka hluku, v tom je trochu problem , vyhadzane sedacky a tapacir som uz mal ( su tu fotky ) a bolo to tak na hrane akurat ... Keby mam nejaky iny vyfuk, asi by to uz dost hucalo a mi to vadilo, bohvie zalezi samozrejme ako by to hucalo ... A ako si pisal, dovolenka a podobne , to ma netrapi, pretoze s autom beham fakt len po okoli , v rozmedzi tak 200km , ziadne dlhe trate sa s autom nerobia A v najhorsom pripade :D OZ Ultraleggery som pozeral, lenze tie sa nerobia 17\" 4x108 v bielej farbe , takto to vidim na tie Pro race ... S gelovou baterkou netusim ako to je ci sa da bezne kupit , cena , zivotnost , atd ... Citovat
The_DoctoR Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Na baterku mrkni tady: http://www.speedpro.eu/odyssey-extreme-racing-gelovy-akumulator-p-9342.html Citovat
Tommy002 Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Trošku jsem to prověřoval a malinko jsem to přecenil - tak úspora je tam v rámci jednotek, takže to nemá cenu řešit. Navíc většina z nich má velký startovací proud, ale malou kapacitu... Jenom pro zajímavost: http://www.fg-forte.cz/cz/clanek/232-gelove-baterie-fgforte-racing.aspx http://www.baterie-shop.cz/autobaterie-exide-equipment-gel-6-12v-c-2_102.html Citovat
ericc64 Odesláno 12. prosinec 2012 Autor Odesláno 12. prosinec 2012 Akurat som pozeral, to co postol Doctor ... Tie kapacity su akesi male veru , ja mam v aute 64A/h ... Citovat
ericc64 Odesláno 12. prosinec 2012 Autor Odesláno 12. prosinec 2012 Dnes ked som behal po zbernych surovinach, tak mi akurat volali ze mam nalepku hotovu , tu do stredu volantu ... Takze pravo som to nalepil , nie je to 100% ale vyzera to celkom dobre , uz sa mi s tym srat nechce , takze to zatial nechavam takto Este stale nie je vymyslene uchytenie toho klaksonu , neviem co s tym takze zatial to asi nahodim aj s tym kruhom , aj ked tak sa mi to moc nepaci , casom sa to hadam doladi No a objednal som si aj nove koberce , len predne zadne pojdu aj tak prec, ked sa bude odlahcovat Osram diadem ziarovky do smeroviek su uz tiez na ceste .... Citovat
FiFa_cze Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Tak znak je o 100% lepší než ta celočervená mrcha Koberečky budou vypadat dobře, taky bych si rád nechal takovy vyrobit, ale bohužel mám kamarády prasata a tak musím mít gumovy Citovat
ericc64 Odesláno 13. prosinec 2012 Autor Odesláno 13. prosinec 2012 Nakoniec som objednavku na koberceky zrusil , objednaju sa neskor , lebo som si kupil tieto dve srandy Cierno biele SCHROTH ... 3 bodove , vzadu odpojitelne ... Este ich nemam doma, fotka len z netu Povodne som ich nechcel teraz kupovat, ale boli za dobru cenu, tak som nevahal ... [upravil dne 13/12/12 16:00 od ericc64] Citovat
ericc64 Odesláno 17. prosinec 2012 Autor Odesláno 17. prosinec 2012 Osram nahodene , prvy krat vidim DIADEM nazivo, vyzera to dobre Objednal sa pelovy filter, neskor pojdem na vycistenie klimy ... Citovat
vlado.my Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Zdravim, citam ze ma niekto zaujem o sedacky z 206 RC, mam ich na predaj. Predam aj 17\" original disky z RC-cka. viac info mail: podmajersky.vladimir@gmail.com Citovat
ericc64 Odesláno 6. leden 2013 Autor Odesláno 6. leden 2013 Nuda je svina, pustil som sa do toho ,, Pasy maju nakoniec zlte napisy, ale to je fuk Veskera spina sa pojde ocistit ... Pojdem dat do pucu trochu aj predne sedacky , kupil som pripravok na alcantaru a kozu , trochu to s tym prebehnem + este predtym prebehnem alcantaru smirglom, zbavim sa zmoliek , atd ... Zajtra mam o zabavu postarane Citovat
kolmi Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Sakra pěkně se do toho pouštíš Jen tak dál škoda jen,že mám plnou garáž, jinak bych asi dělal to stejný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.