Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To co vidíš na obrázku je skutečně čerpadlo vzduchu, ale slouží k jinému učelu dle mně. Pokud vidis kam to čerpadlo vede a vidis ten nadpis. \" Odstranovaní emisí\" tak by ti mohlo dojít, že číslo 3 je EGR ventil.. a protože má RC dvouklapkové sání, tak bohužel podltakové vracení spalených plynů prostěš nefunguje, musí mít tenhle bazmek... jinak koukej kam ta hadice vede.... Má prumer max 1,2 cm.. kdežto sání musí mít minimálně tak 3-5 cm.:)

:aut a 1618....1628 je číslo egr ventilů PUG/CIT... :P

Odesláno

je to podltaková pumpa ne splodiny které jdou přes egr:) nic jiného...2 klapkové sání funguje jinak....

Odesláno

protože bys musel mít tu 2klapku někdy v ruce..:) podívej se na průměr tech hadic....koukni kam to vede:)..pruměr sání je 4-5 cm.....hadice z čerpadla má pruměr tak 12 mm

Odesláno

nechce sa mi verit ze by cez to cerpadlo sli horuce vyfukove plyny !! http://i.ebayimg.com/t/GENUINE-PEUGEOT-CITROEN-2-0-2-2-PETROL-PULSE-AIR-PUMP-1618E4-/00/s/MTIwMFgxNjAw/$(KGrHqN,!rEE-8kldqbBBP+BY!CySg~~60_58.JPG najma ked je to plastove :D:D:D:D:D no oukey teda mas pravdu.Moj nazor je taky ze cerpadlo sa spustaked je studeny motor to potvrdi kazdy kto ma prerobene sanie na rc ze tam vrcii cerpadlo ako turbina a vhana cez ten tvoj egr ventil vzduch do vyfuku koli emisiam :D

[upravil dne 22/10/12 20:56 od spartan]

Odesláno

pro dnešek to vzdávám...Yves ti to vysvětlí:D:roker

nicméně to prostě nemá vliv na tlak sání...tam to funguje jinak:):P

Odesláno
:D:D:D:D ja som len zvedavy co mi povies :D:D:D:D lebo kamos ma 206 RC a upravoval sanie a ked sa mu nahodou zalomila hadica od toho cerpadla zacalo trhat motorom ale len dovtedy pokial slo cerpadlo a podla mna aj to cerpadlo vysava vyfuk plyny ako si pisal tak robi urcity tlak a ta hadica by sa mu nezalomila ;) ale ak je tam podtlak cize prisava vzduch do vyfuku tak jemozne ze ju vcuclo :D
Odesláno

EGR funguje povětšinou ve studeném motoru.......čerpadlo bych přirovnal k vysavači které vysává olejnatou mlhu a posílá jí do té dvouklapky...... Tvoje původní myšlenka že je to čerpadlo sání co vhání vzduch do t¨rubek je mylná, neboť tomus e pak říká dmychadlo nebo turbo..... tohle je prostě jen kurvítko:D a věř mi že tak horky to není.....místo téhlo hovadiny se dá použít obyčený Oil catch tank a je to vyřešeno:):roker

Odesláno

Myslim ze staci pokecu o kurvitku. Je tam ? Je a nic s tym aj tak nespravim :) Nech to funguje ako chce :D

Rejty: Preco by mi cip nepomohol ? Ved vela ludi si to dava cipovat.

Pripadne nejaky iny \" lacny \" napad na zlepsenie trochu vykonu ? :)

Nerozumiem sa nejako tomu, ale co som len tak zbezne pozeral, tak zvody : 500€ , nejaka ostra vacka : 500€ , atd ... vsetko palky ako hovado a pomoze to hadam este menej ako ten cip. Preto mi pride cip ako najlepsie a lacne riesenie , ci sa mylim ? :myslim

Nejake dnesne video:

:)

Odesláno

chipování N/A motoru bez jakýchkoli uprav...které si výše zmínil je proste zbytečné vyhození peněz..to bych radši koupil GOODRICH brzdové hadice:)

:P

Odesláno

Preco zbytocne ? Nechapem tomu :bojim Samozrejme ze by bolo lepsie to cipnut po upravach ako vacka, zvody, odlahceny zotrvak a neviem co este ... Ale preco by to malo byt zbytocne, ked si dam len cip bez inych uprav ? Ved ten cip robi cca 10-15ps... To je zbytocne ? To potom mozte povedat na vsetky auta so stock atmosferickym motor, ktore sa daju cipnut ze je to zbytocne ... Preco si potom ludia cipuju stock benzin 1.4 , 1.6 ?

Takych videi je viac ...

Kolko vykonu navyse moze priniest ostra vacka + zvody + komplet vyfuk ? neverim tomu ze viac ako 15ps ...

Aha co som nasiel ...

205 PS

Tento ma : vyfuk , odlahceny zotrvak , carboneve nasavanie , sachs spojku, racingovu vacku + cip... No a ma 205 PS ... Tak ako som hovoril , cip 15ps ostatne veci 15ps ... , preto mi nepride samotny cip ako zbytocne :):myslim

kolmi: Myslis bocny stlip na dveroch ? Ano, ten uz taky bol v seri :)

edit: spartan: ano, airbag svieti stale, uz odkedy som auto kupil ... Bocny spolujazdcov to robi ... Bol som s tym aj na PC, ale nedala sa chyba odsranit, asi je vadny,alebo je niekde zly kontakt , neviem ... neriesim to :)

[upravil dne 23/10/12 23:20 od ericc64]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...