Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No uvidime co z toho vznikne :) Skor mam dilemu, co tam nechat a co vyhodit ... Asi vyhodim vsetko nepotrebne a pojdem to odskusat ako to huci a podobne a potom by sa to doriesilo ... Inak ta RC sedacka je riadna ku*va tazka , zajtra ju odvazim :)

Odesláno

NA TU ALCANTARU POZOR..NESMÍ NA NÍ PŘIJÍT VODA.... pak to děla nechutné žmolky:( jinak ja to dělam na podzim...takto všecko vytáhnu a vycizeluju:)...protože i když to auto vysáváš, tak špina je svina:D

Odesláno

Tak ako kazdy rok by som toto nechcel robit :D Po dvoch dnoch je to na komplet , pustil som sa nakoniec aj do komplet vycistenie exterieru a motorovej casti , auto sa umylo a vylestilo ...

Bal som sa tu alcantaru moc smirglovat :D takze nie je to uplne dokonale, ale podstatne lepsie ako to bolo , mozno cez leto to skusim znova ...

imag1571c.jpg

imag1594v.jpg

Skratil som riadiacu paku ...

imag1575i.jpg

imag1577.jpg

Vylestene ...

imag1579b.jpg

imag1588q.jpg

imag1586.jpg

Interier ...

imag1589cb.jpg

imag1581l.jpg

imag1591h.jpg

imag1590j.jpg

imag1593k.jpg

Vyhodil som nakoniec toho dost , na spodu je len cisty plech + predne koberce ... Ostal stredovy panel a calunenie prednych dveri + strecha , inak islo vsetko prec ... Som zvedavy ako to bude s hlukom, pocitam ze to asi bude hucat dost :) Este som sa na tom nebol odviezt ...

No a samozrejme som zvedavy na celkovu vahu auta , pojdem zase na vahu a odvazim ho .... Vazil som aj tu sedacku a ma 23kg , docela dost :) ...

Male video :

:roker

:papa

[upravil dne 8/1/13 16:44 od ericc64]

Odesláno

Ajééj :o

To bude iný drak :o

Tie sedačky sa mi strašne pačia a tie pasy su luxusne... len sa mi nepači ze je to take hole :D bez toho tapaciru a plastov vzadu :)

a ta riadiaca paka pekne znizena :)

:)

No máš to pekne

[Edited on 8/1/13 16:57 by safi1]

Odesláno

pipistrel: To nie :) Davam to tu pre inspiraciu , keby sa chcel tiez niekto do toho pustit ... Ci sa to niekomu paci, alebo nie , ci to pochvali alebo nie, je mi jedno :) je to moje auto a ja si s nim robim co chcem :)

safi1: Je to hole bose plechove, ale tak vzadu aj tak nikto nesedi a ja sa divam dopredu a nie dozadu ked soferujem, takze mi to je jedno :D Riadiaca je fajn, pre lepsi vyzor by bolo dobre skratit / dat usit novu kozenku, lebo je teraz ta povodna velka , ale to ma nejako momentalne vobec netrapi :) skor by to este chcelo skombinovat s tym kratkym radenim , ale tak to je vo hviezdach :myslim

The_DoctoR: Jop, ako som pisal , na vahu pojdem cim skor, mozno uz aj zajtra , tiez som zvedavy na kolko som sa dostal, aj ked od 1000kg to bude asi este hodne daleko :D lebo celkovo tie veci co isli prec moc nevazili ...

Odesláno

Akurat som prisiel z vahy :) Hned ako som sa opytal , ci si mozem odvazit auto, tak ma chlap zdrbal, ze naco mi to je , ze uz som tu dnes druhy, ktory si chce len tak vazit auto :D Ale pofrfal a zvazil mi to zadara :bacha

Mal som skoro presne benzinu v nadrzi ako predtym , mozno tak 2-3L viac ...

... 1050 kg ...

Cize islo dole cca 60kg , 60kg nie je mozno moc, ale auto je podstatne zivsie :) Co sa tyka hluku , nie je to take strasne , cakal som horsie . Horsie je to na mokrej ceste , potom to uz vzadu huci dost , hlavne pri vacsej rychlosti 120 + . Ale zvyknem si na to ... Dost veci mi vnutri rezonuje , takze casom to nejako dolatim , vypodlozim , atd , aby ma to nerusilo ...

Pasy su skvele, len si musim tiez zvyknut do nich nasadat ... Do leta sa to vsetko vyladi :)

Mensi update, co sa tyka brzd ... Objednal som zadne brzdy Brembo Max + Brembo dosticky ... Povodne som rozmyslal nad EBC , ale tieto Bremba boli omnoho lacnejsie, takze nebolo co riesit ... Este ma zaujal aj ATE Powerdisk , ale cital som ze vela ludom sa krutili , takze radsej som do nich nesiel. Sice tieto Bremba zase zevraj dost hucia, piskaju :D no uvidim sam ... Zatial sa objednali iba zadne brzdy , predne sa objednaju neskor, niekedy na jar, aj spolu s brzdovou kvapalinou a vymeni sa aj ta ... este by to chcelo aj pancierove hadice, aby to bolo nakomplet, ale su dost drahe 80- 100€ :myslim takze mozno niekedy casom :)

brembo-max.jpg

Odesláno

Pokial niekedy nasporim na tie biele Pro Race 1.2 co som si vyhliadol, tak pojde este nejake to kg dole :) Inak uz neni co take , co sa tyka karoserie ,tak to nehrozi a potom ostavaju uz iba sedacky , ale zase RC sedacky su fajnove ( aj ked tazke ) , takze neviem ci sa oplatia menit za skrupiny... To sa uvidi neskor ... Myslim si ze tie odlahcene kolesa by stacili ...

Este je tu vlastne vyfuk, ten koncovy tlmic je fajn velky a tazky, vymena za nieco mensie by urcite pomohla , nie len vahe ale aj zvuku :)

Napr:

Janspeed206Gti180SS506.JPG

:mrk:roker

Vyfuk je ale daleka buducnost ....

EBC by ma vysli vyse 2x tolko , takze to bolo rychle rozhodnutie ... S autom sa aj tak jazdi len v beznej premavke, nejazdim s tym sprinty , slalom , atd , takze Bremba budu uplne stacit si myslim :)

Odesláno

Ten vyfuk sa mi pači :o to by bola fajn investicia zvuk to ma luxusny :)

Musim pohladat ci je nieco aj na 1.4 aby to malo taky pekny zvuk

No vaha je slusna celkom ti to islo dole auto musi byt zive

Odesláno

safi1: Zvuk je perfektny, presne podla mojho gusta , takyto zvuk sa mi paci na aute :)

kolmi: Vychadza to cenovolo okolo 450€ , stredovy a koncovy tlmic , nie je to malo ... Odporuca sa 400 smirgel, takze som to aj robil so 400 ;)

[upravil dne 12/1/13 15:17 od ericc64]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak moj predajca oznamil ze zadne Brembo Max su stale nedostupne a budu nedostupne dlhsiu dobu :roll , takze som zobral obycajne a dnes sa namontovali ... Predna Max su bezne dostupne, takze dopredu pojdu potom neskor tie ...

Stary kotuc to uz mal za sebou , pekne hrdzavel , hlavne ked sa na aute 1-2 dni neslo, tak zhrdzavel ako liska ...

imag1599g.jpg

Nastriekal som tie zadne ochranne plechy na cierno ...

imag1601.jpg

A uz hotove ...

imag1602h.jpg

Odesláno

Na jar chcem zase vymenit tie predne + vymenit aj brzdovu kvapalinu ... Brembo kotuce + Brembo dosticky = mna to vyslo 48€ ...

Akurat som vyhral v sutazi zlavovy kupon v hodnote 30€ na disky teamdynamics :D:o ... Uz mi chyba iba 650€ na Pro race 1.2 co mam vyhliadnute :D:D

[upravil dne 22/1/13 00:22 od ericc64]

Odesláno

až se trochu ojedou a nebudeš moc brzdit budou vypadat stejně:D

to je holt kotoučovka u Pugu vzadu:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...