ygnor206 Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 No pěkný je dát jen přední,ten zadní je hnusnej připomíná mi to elektrický autíčka z poutě ale přikláním se k názoru žeš RC je RC takže nechat jak je:roker Citovat
ericc64 Odesláno 17. květen 2012 Autor Odesláno 17. květen 2012 Dobre, tak ste ma zase presvedcili, nebudem spekulovat a narazniky necham tak Citovat
minulinkos Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 Pekny kusok, chcel som ho kupit, ale ale :/ Citovat
ericc64 Odesláno 31. květen 2012 Autor Odesláno 31. květen 2012 Nevidalo ? Dobre pre mna Ked som ho bol ja pozerat, tak vtedy bol napredaj uz iba strieborny a striebornu farbu na aute nemusim Takze nebolo co riesit ... Predchadzajuce auto som mal tiez cervene Budem musiet kupit 4 nove letne pneu , pozeram sa po niecom lacnom , musia ostat prachy na podvozok a ine veci Do coho ist ? Mam na vyber nieco z tohoto : Matador MP46 Hectorra ... 80€ Barum BRAVURIS 2 ... 80€ Kleber DYNAXER HP3 ... 80€ Kleber HYDRAXER ... 80€ BFGoodrich G-FORCE PROFILER ... 80€ BFGoodrich g-GRIP ... 80€ Nankang Sport NS-II MFS ... 64€ Pripadne nieco ine do max. cca 80€/ks ? Citovat
čakom Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 značek jeko barum, kleber nebo bf bych se nebal. ja jsem ted vzal na zkoušku nankangy a ty za mokra šílene kloužou. pokud tam mas i hankook za dobrou cenu tak bych se jich nebal. byl jsem s nima spokojenej. Citovat
minulinkos Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 tak nechcel som ho, ale hlavne ze si spokojny, a to strieborne bolo z Bn? tak teda toto mas asi lepsie Citovat
ericc64 Odesláno 1. červen 2012 Autor Odesláno 1. červen 2012 čakom : Matador, Barum a BF sa nebojim ani ja , s Kleber nemam ziadne skusenosti a co sa tyka Nankang, to som pocul ze na sucho drzia dobre ale na vode bieda , takze tie nie ... Hankook bohuzial v tej cene nie je ... Co pozeram bazar, tak daju sa aj tam zohnat nove kusky za dobre ceny , takze mozno poriesim aj bazar , uvidi sa ... Vsetko sa bude objednavat za 2 tyzdne, ked pride vyplata minulinkos: Zatial spokojny , auto zatial ide ako ma .... Par much to samozrejme ma, ale to kazde auto ... Ten strieborny tusim bol z BN , uz si presne nepamatam Citovat
minulinkos Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 tak super, vela stastia, je velmi pekne Citovat
ygnor206 Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 Já bych ti doporučil tyto http://www.nejenpneu.cz/54311-kumho-ku31-195-40-r17/ sám sem je loni kupoval a vůbec si nestěžuju,dobrá je i cena.. Ty Nankang Sport NS-II jsem měl taky a tři sezóny vydržely v pohodě.že sedí na suchu je pravda ale že nesedí na mokru pravda není,proklouzly jen při razantním rozjíždění ale to proklouznou každý gumy [upravil dne 1/6/12 17:15 od ygnor206] [upravil dne 1/6/12 17:16 od ygnor206] Citovat
Michal106 Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 Nejezdíš ze Škodou 120 tak bych radši připlatil nějakou korunu a vyvaroval bych se čínským náhražkám pneumatik. Ne nadarmo se říká pneu \"černé zlato\" Citovat
ericc64 Odesláno 5. červen 2012 Autor Odesláno 5. červen 2012 Michal106 Pravdepodobne pojdem do Barum Bravuris 2 ... Este sa uvidi ... Dnes sa ide objednat podvozok Nakoniec som sa rozhodol ist predsa do toho WEITECU Hicon GT ... 505€ Dufam ze budem spokojny a podvozok aj nieco vydrzi Este mam prichystane jedno prekvapenie , pojdem trosku skraslit Atlantisy http://www.metal-finish.sk/index.php Citovat
Tom_206 Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 Tak ti nevím... Atlantisy jsou v origo laku TOP, tohle na nich bude kýč... Ale dle vkusu majitele Citovat
ericc64 Odesláno 5. červen 2012 Autor Odesláno 5. červen 2012 Keby bol ten origo lak aj v TOP stave, tak nic nepoviem, ale uz maju tie kolesa nieco za sebou Treba ich dat nejako dokopy ... Podla mna by sa tie vylestene kolesa k autu hodili ... Ale samozrejme ze si vypocujem nazory, mozno ze sa dam zase odhovorit Citovat
FiFa_cze Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 Já teda když vidím na nějákým autě pochromovany kola, tak se mi chce zvracet ale tak to je dle vkusu. Jinak já mám Nankangy taky a už mají jen cca 3-4 mm a na mokru teda nekloužou a že je v zatáčkách nešetřím Jinak za mě bych volil třeba grafitovou šedou, nebo titanovou barvu. To by vypadalo zajímavě, ale klasickou stříbrnou tak nic nepokazíš [upravil dne 5/6/12 12:23 od FiFa_cze] Citovat
pipistrel Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 urcite nie bud zrenovovat klasickou striebornou alebo skusit trochu tmavsie sede. vylestene teda nie. Citovat
ericc64 Odesláno 5. červen 2012 Autor Odesláno 5. červen 2012 FiFa_cze To je jasne, 100 ludi, 100 chuti ... Aj ked toto by nebolo pochromovane ale len vylestene ... To je tak ako s tymi Nankangy , par ludi hovori ( aj na inych forach ) ze su na mokro naprd a zase par ludi hovori ze su v pohode ... Tak teda vyber si ... Sede a podobne tmave sa mi nepacia, to nepripada do uvahy ... pipistrel Tmavsie sede nie .... Preco nie vylestene ? Chcete vsetci povedat ze vylestene / chromove disky vyzeraju na cervenom Pugu zle ? Vid foto ... Citovat
pipistrel Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 ale toto su lestenky na vystavy. ty mas origo rc ktore netreba \"vylepsovat\" chromovymi diskami a podobne. Citovat
ericc64 Odesláno 5. červen 2012 Autor Odesláno 5. červen 2012 To je tiez pravda ze su to lestenky ... Necham si to ja este prejst hlavou , este pospekulujem Citovat
wojtěch Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 atlantisy mají široké paprsky ty budou vypadat vyleštěné divně.. dej origo barvu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.