Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nevidalo ? Dobre pre mna :D Ked som ho bol ja pozerat, tak vtedy bol napredaj uz iba strieborny a striebornu farbu na aute nemusim :) Takze nebolo co riesit ... Predchadzajuce auto som mal tiez cervene :cool:

Budem musiet kupit 4 nove letne pneu , pozeram sa po niecom lacnom , musia ostat prachy na podvozok a ine veci :D

Do coho ist ? Mam na vyber nieco z tohoto :

Matador MP46 Hectorra ... 80€

Barum BRAVURIS 2 ... 80€

Kleber DYNAXER HP3 ... 80€

Kleber HYDRAXER ... 80€

BFGoodrich G-FORCE PROFILER ... 80€

BFGoodrich g-GRIP ... 80€

Nankang Sport NS-II MFS ... 64€

:myslim

Pripadne nieco ine do max. cca 80€/ks ?

Odesláno

značek jeko barum, kleber nebo bf bych se nebal.

ja jsem ted vzal na zkoušku nankangy a ty za mokra šílene kloužou.

pokud tam mas i hankook za dobrou cenu tak bych se jich nebal. byl jsem s nima spokojenej.

Odesláno

čakom : Matador, Barum a BF sa nebojim ani ja , s Kleber nemam ziadne skusenosti a co sa tyka Nankang, to som pocul ze na sucho drzia dobre ale na vode bieda , takze tie nie ...

Hankook bohuzial v tej cene nie je ...

Co pozeram bazar, tak daju sa aj tam zohnat nove kusky za dobre ceny , takze mozno poriesim aj bazar , uvidi sa ... Vsetko sa bude objednavat za 2 tyzdne, ked pride vyplata :D

minulinkos: Zatial spokojny , auto zatial ide ako ma .... Par much to samozrejme ma, ale to kazde auto ... Ten strieborny tusim bol z BN , uz si presne nepamatam :)

Odesláno

Já bych ti doporučil tyto http://www.nejenpneu.cz/54311-kumho-ku31-195-40-r17/

sám sem je loni kupoval a vůbec si nestěžuju,dobrá je i cena..

Ty Nankang Sport NS-II jsem měl taky a tři sezóny vydržely v pohodě.že sedí na suchu je pravda ale že nesedí na mokru pravda není,proklouzly jen při razantním rozjíždění ale to proklouznou každý gumy

[upravil dne 1/6/12 17:15 od ygnor206]

[upravil dne 1/6/12 17:16 od ygnor206]

Odesláno

Keby bol ten origo lak aj v TOP stave, tak nic nepoviem, ale uz maju tie kolesa nieco za sebou :) Treba ich dat nejako dokopy ...

Podla mna by sa tie vylestene kolesa k autu hodili ... Ale samozrejme ze si vypocujem nazory, mozno ze sa dam zase odhovorit :D

imag0359ry.th.jpg imag0358y.th.jpg

Odesláno

Já teda když vidím na nějákým autě pochromovany kola, tak se mi chce zvracet :D ale tak to je dle vkusu. Jinak já mám Nankangy taky a už mají jen cca 3-4 mm a na mokru teda nekloužou :myslim a že je v zatáčkách nešetřím :D

Jinak za mě bych volil třeba grafitovou šedou, nebo titanovou barvu. To by vypadalo zajímavě, ale klasickou stříbrnou tak nic nepokazíš :)

[upravil dne 5/6/12 12:23 od FiFa_cze]

Odesláno

FiFa_cze To je jasne, 100 ludi, 100 chuti ... Aj ked toto by nebolo pochromovane ale len vylestene :) ... To je tak ako s tymi Nankangy , par ludi hovori ( aj na inych forach ) ze su na mokro naprd a zase par ludi hovori ze su v pohode ... Tak teda vyber si :D ... Sede a podobne tmave sa mi nepacia, to nepripada do uvahy ...

pipistrel Tmavsie sede nie .... Preco nie vylestene ? Chcete vsetci povedat ze vylestene / chromove disky vyzeraju na cervenom Pugu zle ?

Vid foto ...

post-40265-14109624842587_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...