Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosim, viete mi niekto poradit, ako by sa dal vyriesit pristup do PP, kedze vdaka tomuto radiu sme on prisli?

Auto sme uz takto kupili, nasla som uz zmienku o nejakom ovladaci, co sa da dorobit, ale nemam ponatia co by to stalo, ani sa mi zatial nepodarilo zistit ako to vlastne vyzera a kam sa to umiestnuje.

Pripadne ci ma niekto toto radio a ma ho pripojene aj na packu pod volantom...v menu je moznost nakonfigurovat ovladanie z volantu.

Odesláno

co to je za radio? to bude nejakej total cinan ne? klasickej prevodnik na to asi nebude. jedine nejaka lidova tvorivost pokud to ma vstup na nejake ovladani. ale pokud mam pravdu a je to nejakej multimedialni cinan tak nejlip zahodit - prodat na aukru a poridit neco rozumneho

Odesláno

myslim si ze to bude jen obchodni znacka nalepena prave na nejakym uni zarizeni treba jak eonon a dalsi. navigace je igo? na SD karte? Pokud to ma vubec nejakej vstup tak by se musel vzit trimr a zacit zjistovat jake odpory to chce pak vykuchat packu na radio a dat doni ty odpory, natahnout drat primo k radiu. u auta z RV2007 bych se do toho nepoustel. prislusenstvi k tomu radiu asi neprodavaji takze napojit na stavajici sistem je problem. Nehlede na to ze pokud je to to co jsem napsal tak nema cenu nic vyrabet kvalita techto zarizeni je hrozna radio to chyta hrozne zesilovac je horsi nez u radia za 1500kč..... a jeste to prd vydrzi. Pokud se pletu tak se omlouvam

edit: to na tom opbrazku je presne ono o cem mluvim. ale tohle by se bez rozrezani palubky do 307 nedostalo je to o kousek vetsi nez 2din

[upravil dne 27/3/12 11:51 od Vítek1]

Odesláno

To co mame my, je 7 palcove, ale rozlozenie ovladacov je identicke. Navigacia je tam Mapfactor.

Zas az tak sialene nepotrebujem to ovladanie spod volantu, skor ma zaujima nejaky ten dorobeny ovladac na PP.

Odesláno

No pravdupovediac momentalne nemam nato kupovat nove radio a navigaciu k tomu :nevim

Skoda, ze ovladanie PP nieje priamo na stredovej budke :( nebol by tento problem, ale co uz :D pomaly si na tu francuzstinu zacinam zvykat :D

[upravil dne 27/3/12 12:33 od 307SWOxygo]

Odesláno
Jazyk pojde prepnut cez diagnostiku,alebo zohnat displej z auta co nemalo orig radio tam je ovladanie priamo na nom.

Tak to som chcela v origo servise Peugeot a ten pan ma zvozil pod ciernu zem, ze cez dia sa to neda :D len cez autoradio originalne :)

Hmm, ale keby aj ten displey zozeniem, tak bude to sediet na moje auto?

Odesláno

Cize teoreticky mi chyba displey a sikovny clovek, co s tym ma skusenosti a vedel by to zapojit :D Predpokladam, ze to ale nebude len take jednoduche a bude treba k tomu aj diagnostiku. :myslim

Odesláno

a v tom aute byli vzdy vsechny jazyky nedohravali se pres CD? neni ten displej jen pro starej model? jo uz se na to divam je to pro novej model a nebo pak byl ten ovladac u rucni brzdy

[upravil dne 27/3/12 14:32 od Vítek1]

Odesláno

to radio je oplne to stejne co tam mas akorat ma mozna nejakej modul ani nepisou pro jakej rok to je protoze ovladani se lisi i zapojeni je uplne jine. navic tam neni udaj o tom ze by se dalo neco ovladat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...