307SWOxygo Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Prosim, viete mi niekto poradit, ako by sa dal vyriesit pristup do PP, kedze vdaka tomuto radiu sme on prisli? Auto sme uz takto kupili, nasla som uz zmienku o nejakom ovladaci, co sa da dorobit, ale nemam ponatia co by to stalo, ani sa mi zatial nepodarilo zistit ako to vlastne vyzera a kam sa to umiestnuje. Pripadne ci ma niekto toto radio a ma ho pripojene aj na packu pod volantom...v menu je moznost nakonfigurovat ovladanie z volantu. Citovat
Vítek1 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 co to je za radio? to bude nejakej total cinan ne? klasickej prevodnik na to asi nebude. jedine nejaka lidova tvorivost pokud to ma vstup na nejake ovladani. ale pokud mam pravdu a je to nejakej multimedialni cinan tak nejlip zahodit - prodat na aukru a poridit neco rozumneho Citovat
307SWOxygo Odesláno 27. březen 2012 Autor Odesláno 27. březen 2012 Nemam ponatia, vraj sa montuju do Octavie casto, ma to dvd prehravac, vstup na usb, ipod, navigaciu a je nato napojena aj parkovacia kamera. Takze vyzera takto podobne http://elektro.bazar.sk/4614815-autoradio-skoda-vw-seat-8-palcove-gps-usb-sd [upravil dne 27/3/12 10:44 od 307SWOxygo] Citovat
Vítek1 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 myslim si ze to bude jen obchodni znacka nalepena prave na nejakym uni zarizeni treba jak eonon a dalsi. navigace je igo? na SD karte? Pokud to ma vubec nejakej vstup tak by se musel vzit trimr a zacit zjistovat jake odpory to chce pak vykuchat packu na radio a dat doni ty odpory, natahnout drat primo k radiu. u auta z RV2007 bych se do toho nepoustel. prislusenstvi k tomu radiu asi neprodavaji takze napojit na stavajici sistem je problem. Nehlede na to ze pokud je to to co jsem napsal tak nema cenu nic vyrabet kvalita techto zarizeni je hrozna radio to chyta hrozne zesilovac je horsi nez u radia za 1500kč..... a jeste to prd vydrzi. Pokud se pletu tak se omlouvam edit: to na tom opbrazku je presne ono o cem mluvim. ale tohle by se bez rozrezani palubky do 307 nedostalo je to o kousek vetsi nez 2din [upravil dne 27/3/12 11:51 od Vítek1] Citovat
307SWOxygo Odesláno 27. březen 2012 Autor Odesláno 27. březen 2012 To co mame my, je 7 palcove, ale rozlozenie ovladacov je identicke. Navigacia je tam Mapfactor. Zas az tak sialene nepotrebujem to ovladanie spod volantu, skor ma zaujima nejaky ten dorobeny ovladac na PP. Citovat
Vítek1 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 no to s tim souvisi, ale melo by to fungovat i bez radia ktere to podporuje http://stualarm.cz/produkt/52spg007-adapter-z-volantu-pro-peugeot/citroen-s-can-bus/ nicmene mam dojem ze u nejakych peugeotu co jsme delali se stejne muselo vratit origo kvuli nejake funkci ktera timhle nesla prepnout. Uz nevim co presne. Ale jak uz jsem psal koupil bych bud origo a nebo aspon nejake poradne radio Citovat
307SWOxygo Odesláno 27. březen 2012 Autor Odesláno 27. březen 2012 No pravdupovediac momentalne nemam nato kupovat nove radio a navigaciu k tomu Skoda, ze ovladanie PP nieje priamo na stredovej budke nebol by tento problem, ale co uz pomaly si na tu francuzstinu zacinam zvykat [upravil dne 27/3/12 12:33 od 307SWOxygo] Citovat
Vítek1 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 no tohle je proste vyvoj u peugeotu to jde aspon nejak vyresit. Vem si treba BMW nevymenis ani radio to stejne audi.... Citovat
pito.za Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Jazyk pojde prepnut cez diagnostiku,alebo zohnat displej z auta co nemalo orig radio tam je ovladanie priamo na nom. Citovat
307SWOxygo Odesláno 27. březen 2012 Autor Odesláno 27. březen 2012 Jazyk pojde prepnut cez diagnostiku,alebo zohnat displej z auta co nemalo orig radio tam je ovladanie priamo na nom. Tak to som chcela v origo servise Peugeot a ten pan ma zvozil pod ciernu zem, ze cez dia sa to neda len cez autoradio originalne Hmm, ale keby aj ten displey zozeniem, tak bude to sediet na moje auto? Citovat
307SWOxygo Odesláno 27. březen 2012 Autor Odesláno 27. březen 2012 Cize teoreticky mi chyba displey a sikovny clovek, co s tym ma skusenosti a vedel by to zapojit Predpokladam, ze to ale nebude len take jednoduche a bude treba k tomu aj diagnostiku. Citovat
Vítek1 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 a v tom aute byli vzdy vsechny jazyky nedohravali se pres CD? neni ten displej jen pro starej model? jo uz se na to divam je to pro novej model a nebo pak byl ten ovladac u rucni brzdy [upravil dne 27/3/12 14:32 od Vítek1] Citovat
pito.za Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Displej staci prehodit kus za kus a diagnostika je zavisla od toho co bude nakonfigurovane v tom co kupis. [upravil dne 27/3/12 14:54 od pito.za] Citovat
00stevo00 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 http://www.bazos.sk/search.php?hledat=13635914&rubriky=www&hlokalita=&humkreis=25&cenaod=&cenado=&Submit=H%C4%BEada%C5%A5&kitx=ano take daco nechces? Citovat
307SWOxygo Odesláno 27. březen 2012 Autor Odesláno 27. březen 2012 No vyzera dobre, az na tu cenu. Najsikovnejsie by asi naozaj bolo zohnat niekde ten monochrom A s ovladacmi vedla displeja. Citovat
Vítek1 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 to radio je oplne to stejne co tam mas akorat ma mozna nejakej modul ani nepisou pro jakej rok to je protoze ovladani se lisi i zapojeni je uplne jine. navic tam neni udaj o tom ze by se dalo neco ovladat Citovat
307SWOxygo Odesláno 27. březen 2012 Autor Odesláno 27. březen 2012 No ved aj o to ide, popise sa vselico, ale realita je uz ina. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.