greatestkotel Odesláno 8. srpen 2024 Odesláno 8. srpen 2024 V 25. 10. 2020 at 16:22, Moral3z napsal: Tak auto je zpět a vyvařené. Vše co bylo třeba vyvařit se dělalo 1mm plechem. Výztuha celá vyvařena. Udělány nové závity atd. vnitřní prahy vyvařeny a nastříkány. Celý spodek nastříkaný viz foto. Dnes jsem ještě vyměnil klíňák, který už cvrdlikal. Měl to už zasebou. Zvolil jsem Gates. Připravené mám svíčky NKG a přední brzdy, protože při přibrždění pískají. Snažili jsme se zprovoznit tempomat, ale nepodařilo se. PC páčku vidí, ale ne a ne spolupracovat. Další věc je, dá se u každého rádia povolit aux a jde u každého auta vypnou sklápění zrcátek? No ja to mam taky totalne prohnile, pekna oprava. Jen tak pro zajimavost na kolik ta sranda pred 4ma rokama prisla? Moral3z ohodnotil 1 Citovat
Moral3z Odesláno 15. srpen 2024 Autor Odesláno 15. srpen 2024 Tenkrát to vyšlo na srandu... asi 17 tisíc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.