kilian Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 jednou za cas jedu v klidu rovina takze vylucuju ze by na to mohli mit vliv nejake nerovnosti, auto cukne a spadne tachometr na nulu to trva tak 20s a pak tavhometr zase naskoci setkal ste se uz s tim nekdo ? Citovat
Tornado Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Mel jsem nedavno uplne stejny problem a taky jsem ho tady resil. Mrkni sem: Citovat
atila Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 zdravým Vás.Aj mne to robilo v zime a to tak že neukazoval tachometer a ani palubný počítač nič som s tým nerobil vždy po pár sekundách sa to napravilo ale osobne si myslím že to bude len špatný kontakt na čidle ktorý neviem kde je.Asi to musí by? na prevodovke... Citovat
atila Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 zdravým Vás.Aj mne to robilo v zime a to tak že neukazoval tachometer a ani palubný počítač nič som s tým nerobil vždy po pár sekundách sa to napravilo ale osobne si myslím že to bude len špatný kontakt na čidle ktorý neviem kde je.Asi to musí by? na prevodovke... Citovat
Pinďa Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Klucí podobný věci jsou (se mi zdá) řešeny i na servis - Oprava palivoměru aneb jak vyndat palubku ze 406 (možná, že řešení najdete tady). [Editován dne 4/5/05 Pinďa] Citovat
Fx Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Může to být úplně klidně kontakt v budících nebo třeba studený spoj. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.