misho34 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Zdravím všetkých,potreboval by som poradiť ,pri odstranení fap filtru mi pokazili dialkovy central:bacha.Tak mi dali novy dialkovy,ale ten sa nedal nakodovať/tak ako je popísane v knižke od auta/.Auto som teda zobral do peugeotu v PD a tam mi vyčitali chyby s BSI-vid príloha- a povedali,že musím meniť komplet BSI+ páčky pod volantom,kde sa nachadza príjimač na central . Nema niekto s tým nejaku skusenosť.Za každu radu budem veľmi vdačny.... IMG_NEW chyby.pdf Citovat
Lihous Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Proc tam je ta zavada hned 4x ? Jaka diagnostika to byla? A k nakodovani nove \"dalky\" je pry treba nejaky kod z nejake karticky...? Citovat
misho34 Odesláno 25. březen 2012 Autor Odesláno 25. březen 2012 netuším prečo 4x. to mi vyčitali priamo v servise peugeot. Ano,kod je potrebný,ale ani ten nepomohol... Citovat
misho34 Odesláno 28. březen 2012 Autor Odesláno 28. březen 2012 Dnes som skusil reset BSI a ani to nepomohlo.... Citovat
misho34 Odesláno 27. duben 2012 Autor Odesláno 27. duben 2012 tak som zas o niečo mudrejší v mojom probléme. po napichnuti na diag.mi povedali,že mám v BSI nejaký divný soft . odporučili mi to prehrať. našiel by sa tu niekdo,kto má skusenosti s prehratím softu do BSI a vedel by mi to flešnuť?za každe info vopred ďakujem.... Citovat
pito.za Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 Ak chces mozes sa u mna zastavit a pozrel by som na to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.